Skjørt, bluse og sandaler..

 

Hei igjen mine blogglesere.

Har gått å ergret meg over at sommeren lar vente på seg her i Trøndelag, men vi kan trøste oss med at vi har brukbare tempraturer.

Har ikke fått brukt særlig mye sommertøy, men nå har jeg smurt inn kroppen med selvbruning. Især beina har fått noen omganger, så nå er ikke cellulittene sååååå synlige lengre. Men, de er der!!!!! Grrrrr.....

Men kort skjørt har jeg da altså kjøpt meg på salg på Lindex i dag. Knallfine farger. Fikk også en bluse veldig billig på Vero Moda som er fin til skjørtet. Og som sko tenker jeg å style dette med mine kule Friis & Company sandaler. Jeg elsker dem :-D

 

 

 

   

 

 

 

 

Bilder med antrekket på får dere om litt , mulig i morgen. Har mange antrekksbilder å ta, sånn at jeg får vist dere mere av klesskapet mitt, og siste mnd shopping.

Hva synes dere folkens? Likte dere dette?

 

 

Klæm Klæm


 


  
23 kommentarer

Paafyll:-)

02.08.2012 kl.15:57

Stilige kupp -til en stilig dame ! Ikke mye bruk for sommertøy på østlandet heller:-(

Line Solbakken

02.08.2012 kl.15:59

Paafyll::

Takk takk :-D I dag er det faktisk 20 grader og sol her. Helt utrolig

klæm

dronningenavsaba

02.08.2012 kl.17:31

Friskt og fint antrekk :) Her i sør er det skikkelig grått og regnfullt :( Har aldri vært så bleik som i år, jeg som alltid pleier å bli brun. Må vel ty til selvbruning jeg også siden jeg er skeptisk til solarium. Ikke lyst på flere rynker enn nødvendig :) Selv om vi har passert 40 kan vi se flotte ut - gleder meg til å se flere bilder fra ditt klesskap! Selv burde jeg hatt opprydning i skapet snart, før høstmoten med alle fristelser er over oss :)

Line Solbakken

02.08.2012 kl.17:39

dronningenavsaba:
Takk takk. Har ikke prøvd det på ennå, så det blir spennende med klesprøving i morgen. Vi kan absolutt se flotte ut. Vi må gjøre det beste ut av det vi har. Fremheve det som er bra, og det som er "ikke så bra" det bare glemmer vi. Ikke sant? hehehe...

Klæm

greta hanssen

02.08.2012 kl.17:43

Tøft skjørt. Ser alltid etter skjørt og kjoler når jeg er i klesbutikker. Går mye i skjørt og kjoler på jobb, syns det er veldig kvinnelig og føler meg vel.

dronningenavsaba

02.08.2012 kl.17:46

Ja det er helt sant - viktig med litt girlpower :)

Line Solbakken

02.08.2012 kl.17:51

greta hanssen:

Som deg så kikker jeg etter skjørt jeg også, men er ikke særlig flink til å gå i det. Hadde jeg hatt en jobb jeg måtte kle meg pent i, så hadde jeg nok gått mere i skjørt ja. Jeg går i uniform på jobb. Er mere et kjolemenneske jeg, og går masse i kjole både sommer og vinter.
Skjønner godt at du føler deg kvinnelig i skjørt, for det er jo så flott med kvinner i skjørt :-D Thumbs up!!!!

Klæm

Line Solbakken

02.08.2012 kl.17:51

dronningenavsaba:

Jepp :-D Enig!!!

Klæm

greta hanssen

02.08.2012 kl.19:40

Skjørt og kjole er flott å bruke når når man skal på besøk også. Kan pyntes opp og ned. Bruker gjerne en thigts til. Eneste problemet med halvlange thigts er at jeg må bruke strømper under og vrangbåndet på strømpene vises gjennom thigtsen (under kneet). Men hva gjør vel det, det er jo veldig komfortabelt sammenlignet med stram bukse, ikke minst når man skal spise litt :-).

Og det er kanskje slik at de engelske stylistene (Trinny og Susanna?) som laga Tvprogram her, har et poeng når de sier at de så alt for få noske damer i kjoler. Kanskje vi burde ta det inn over oss?

lulltove

02.08.2012 kl.20:14

Veldig fine saker. Gleder meg til å se det på :)

Guro

02.08.2012 kl.20:52

Fint antrekk line :) syns vi damer kan godt gå mer i skjørt ja :)

Line Solbakken

02.08.2012 kl.21:40

greta hanssen:

Er såååå enig med Trinny og Susanna der. De har et godt poeng. Vi trives i joggebuksa og allværsjakken her i Norge, og vi skylder på at det er praktisk. Fy skam oss!!!!
Vær obs på det med halvlange tights Greta. Hvis jeg får si hva jeg mener så er det veldig lite flatterende med halvlange tights. Bruk heller hel-lange, eller evt strømpebukser. Hudfargede, eller evt tykke til høst/vinter. Et godt råd bare :-D De halvlange thigths`ene får beina til å virke kortere, og deler opp kroppen slik at vi ser stutte ut.
Gå i kjole og skjørt, heia oss :-D

Klæm

Line Solbakken

02.08.2012 kl.21:40

lulltove:

Takk takk :-D

klæm

Line Solbakken

02.08.2012 kl.21:41

Guro:
Ja, fram med kjoler og skjørt. Vi kan godt legge litt mere tid i det å kle oss. Enig :-D

Klæm

Kari

02.08.2012 kl.22:08

Tøft skjørt, og veldig fint å roe det ned med en bluse. Stilige sandaler også. Veldig glad for flere outfitbilder.

Line Solbakken

02.08.2012 kl.22:12

Kari:

Takk takk :-D Skal prøve å få til flere antrekksbilder

Klæm

Siv Jane

03.08.2012 kl.09:05

Utrolig fint antrekk :o) enkelt men tøft - me like <3

Christine

03.08.2012 kl.10:19

Kjempefint antrekk - kunne gått i det der på jobb! Skulle gjerne gått meir i kjoler og skjørt, men det føles litt feil å pynte seg for mykje på kontoret (har berre mannlege kolleger) sidan det er ganske avslappa kleskode der. Høge hæler og klikk-klakk i gangen blir kommentert, og då blir det ikkje så ofte dessverre. Skulle nok vore litt tøffare :-)

Line Solbakken

03.08.2012 kl.11:34

Siv Jane:

Takk takk :-D. Det enkle er ofte det beste vettu. Enkelt med det bitte lille ekstra :-D Hyggelig at du liker

Klæm

Line Solbakken

03.08.2012 kl.11:37

Christine:

Ta på deg klikk-klakk sko, og tør å være litt kvinnelig. Sug til deg komplimentene du får. Du er jo i et eldorado når det kommer til oppløftende komplimenter ang det å være kvinne. Alene som kvinne bland alle disse mennene. Stå på, og nyt komplimentene. Tror mennene villa satt pris på det om du gikk i høye hæler og skjørt/kjoler. Du har alt å vinne :-D Nyyyyyyyyt :-D

klæm

greta hanssen

03.08.2012 kl.13:49

Takk for tips med tights. Jeg er ei dame med veldig kort overkropp og laaange bein,og bare 162 cm, så det der er ikke så enkelt :-).

Om å gå pynta på jobb: gjør det! Vi er blanda gjeng Med kvinner og menn, og flinke til å gi hverandre komplimenter for klær, frisyre osv, uten at det blir påtrengende. Også til mennene! Og veldig mange av oss går i skjørt/kjole. Faktisk flere og flere - jeg tror det er blitt litt "ufarliggjort".

I en alder av 52 har jeg også begynt å bruke mer farger, til og med "knallfarger", feks orange bukse, knallblå ensfarga kjole med matchende skjerf til. Blir glad av farger og får positive tilbakemeld på fargebruk. Bruker jeg flere farger liker jeg best at fargene tas opp i hverandre, og ikke for mange ulike fagrer i et antrekk og tilbehør. Line sitt antrek syns jeg er et godt eksempel. Jeg føler at å bruke litt sterke farger på en måte tar litt fokus bort fra aldrende ansikt og kropp. For meg har det handlet om å tørre å gli ut av den offwhite, sorte og grå komfortsonen :-).

Ellers så er det regntungt på Senja, men vi koser oss med fisking og nystekte fiskekaker.

Se gjerne Facebook sida til Slåttebakken: Slåttebakken Gård Senja. https://www.facebook.com/pages/Slåttebakken-Gård-Senja/209411142411024?ref=hl

Line Solbakken

03.08.2012 kl.17:02

greta hanssen:

Bare hyggelig å kunne tipse :-D Flott at dere tar vare på hverandre på arbeidsplassen, kjempe viktig!
Flott at du har kommet deg ut av den safe fargesonen, og tør å ta det litt videre. Kjempebra :-D

Sol og sommer her i går og i dag. Får nyte det så lenge man kan :-D
Fortsatt god helg

Klæm

Merete

07.08.2012 kl.18:11

Utrolig flott antrekk:-) Friskt og fint!

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits