Burgunder bukse..

Hei og god kveld alle sammen.
Nå har jeg kommet meg ned til mamma og Atle, på Hildurs urterarium:http://www.hildurs.no/ 
 Min kjære kommer i morgen, og vi skal være med å servere i et bryllup på lørdag her. Vielsen skal være i urtehagen, og den vi nemlig få med oss. Det er her jeg og Dan skal gifte oss neste sommer, så vi må se hvordan det hele foregår :-D Spennende!!
Så til innlegget i dag. Jeg har vært å kjøpt meg en smal, blank (litt skinnaktig) bukse på BikBok. Denne blir en utfordring å style, slik at det ikke ser ut som om jeg prøver å være panikk-ung. Tror det kommer til å bli litt som dette.  Den er normal på størrelsen (litt vid i livet, men trange ben), og du kan finne buksen her:
burgunder leather pants

 Bluse fra H&M, sko fra Bianco og deilig ulljakke fra Lindex. Hårpynt fra H&M.

Skal legge ut bilder når jeg har kommet hjem slik at dere får se hvordan den ble, og hvordan jeg styler den :-D

Likte dere dette?

 

 

Klæm

12 kommentarer

Solveig

26.07.2012 kl.21:46

Kult! Den var tøff - kanskje til å gå på byen med?

Line Solbakken

26.07.2012 kl.21:52

Solveig:
Takk :-D Mulig det blir en by-bukse ja..:-D

klæm

Iben

26.07.2012 kl.22:21

Hei :) Ja den var knalltøff!! Smart å "tone ned litt" med strikk i de farvene du viser for å balansere antrekket. Har selv kjøpt meg en burgunder bukse (Joseph, My Wardrobe). Ser på My Theresa at burgunder er det nye svart :) Lette faktisk allerede i fjor høst etter ei med denne farven uten å finne, tror dette er en farve som det kommer en del av denne høsten. Tenkte å style den med sorte lave boots og svart høyhalser, evt grå, ellers åpen for tips! Kanskje ei litt løs hvit skjorte og pumps ala Emmanuelle Alt (redaktør i franske Vogue).Hva synes du om hennes stil? Hun er 45 og har en chic rocka stil, superstilig :) Hilsen fast leser ;)

HKL

27.07.2012 kl.01:14

Hei :)

Hvordane er denne buksa når du går med den? Den var veldig stilig!:)

Jeg kjøpte en (gummibukse fake skinn)rød skinnbukse, men den lagde gnisse lyd?!! Når jeg gikk.Hvordan er lyd nivået her? ;) Føler jeg må forklare at jeg er høy og slank og buksa var verken for trang eller stor.Kanskje jeg kan kjøpe denne:)

Liker bloggen din, takk for fine tips:)

Klem fra Hanne

Line Solbakken

27.07.2012 kl.11:41

HKL:
Heisann :-D, og takk for hyggelig tilbakemelding.
Denne buksa er tynn, blank og ikke gummi aktig. Lager ingen lyder når jeg går med den nei. Den er sikkert flott til deg, om du er høy og slank. Den finnes på Bik Bok butikkene :-D

Klæm

Line Solbakken

27.07.2012 kl.11:46

Iben:
Buksa er tøff, men litt skummel å style om du har tippet 40+. Emmanuelle Alt har en superkul stil, men synes hun mangler litt farge. Liker at hun tør, men hun er veldig grå/sort. Men stilen hennes er absolutt en inspirasjon. Pumps til denne buksen, pluss en hvit skjorte er knall. Da får man myket opp buksa med noe feminint(hvite skjorten). Du er absolutt på rett spor der synes jeg

Klæm

Guro

27.07.2012 kl.18:26

Tøff bukse line :) jeg er sikker på at du klarer å style den helt perfekt ! Var inne på Hildurs nettside, for ett fantastisk sted :) forstår godt dere vil gifte dere der ja :)

Line Solbakken

27.07.2012 kl.20:37

Guro: Ja, buksa er knallfin. Så fint at du var inne på Hildurs. Koser oss glugg ihjel her vi nå :-D

HKL

28.07.2012 kl.02:00

Hei igjen, tusen takk for svar=)

Da skal jeg jaggu på Bik Bok.

Ønsker deg en fin helg!

Klem fra Hanne

Line Solbakken

28.07.2012 kl.18:52

HKL: Takk det samme til deg Klæm

Kari

30.07.2012 kl.22:48

Synes det er kjempestilig med rød skinnbukse, men vet ikke om jeg hadde turt å gå i det selv. Veldig fint sammensatt antrekk.

Line Solbakken

31.07.2012 kl.10:53

Kari:

Jeg har ikke brukt en sånn rød skinn-aktig bukse før jeg heller, men nå SKAL jeg :)))

Klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits