Shopping hjelp...

 

 Heisann

 

Som sagt i forrige innlegg, så glemte jeg og ta med meg minnebrikken til kameraet, og tlf min tar ikke akkurat de beste bildene, men her er bilder fra gårsdagens stylinghjelp.

Dette er damen jeg skulle hjelpe i går.

- str 38 i overdel, og smal over skuldrene

- str 40-42 i underdel

dvs at denne damen har en typisk pæreformet kroppsfigur. Her måtte vi prøve å balansere kroppsfasongen hennes ved å bruke puter på skuldrene evt puffermer for å bygge ut skuldrene.

 

      

 Bukser til henne må enten ha bootcut eller ha rette ben, og det fant vi etter litt forarbeid fra meg. Bukser med rette ben eller bootcut er ikke lett å finne, da dagens mote er full av sigarettbukser og capri lengder. For å forlenge beina og hele henne er det viktig at buksen er lang nok (ned til gulvet) og at hun bruker hæler.

Her har jeg freshet henne opp med en knallgrønn jakke fra H&M, topp med gulldetaljer, og gullbelte.

Hun fortalte meg at hun ikke var særlig flink med accessories, og da er en slik topp og et slikt belte topp å bruke. Da trenger man ikke særlig flere accessories til antrekket. Fikk også på seg et par grønne kilehæl sko som matchet antrekket.


 

Her er et mere hverdagsantrekk med belte under brystene for å definere midje, og gi helle lengre ben. Her har hun fått på seg en litt tilsittende blank bukse, men buksen er fortsatt ikke helt trang nederst.  Denne buksen fikk beina hennes til å virke langre og slankere. Stødige høyhælte sko satte prikken over i`en, og hun ble sååååå flott :-D

 

     

 

Hun kan også godt kneppe opp skjorter slik at de får en dyp utrigning. Dette får henne til å virke lengre, og er med på å balansere hennes pæreformede fasong.

Synd at disse bildene ikke gav henne særlig kreditt, da det var et dårlig kamera. Hun fikk også handlet topper og bukse, samt mange par sko som kan brukes sammen med stort sett alle antrekk.

 

 

Klæm

 

8 kommentarer

Guro

18.07.2012 kl.14:23

Så utrolig bra !!

Hun ble superfin :) jeg likte spesielt godt det grønne/svarte antrekket, og de grønne skoene gjorde antrekket komplett :)

Synes det var både modig og flott av henne å stille opp på før og etter bilder. Det gir leserne en fin innsikt i hvordan du tenker/setter sammen ett antrekk Line, og det gir hverfall meg mange tips :)

Line Solbakken

18.07.2012 kl.15:14

Guro:
Ja hun ble flott. Måtte ha klær til jobb/fest og fritid. Det fiksa vi med vår effektive shopping runde. Supert at hun ville la meg bruke bildene.

Klæm

Liss

18.07.2012 kl.17:21

Flott dame, flotte antrekk :D

Line Solbakken

18.07.2012 kl.17:47

Liss:
Ja hun ble enda flottere etter shoppingrunden...hehe :-D

Klæm

Karianne

18.07.2012 kl.18:39

Så gøy å se. Sporty dame!!!!

Line Solbakken

18.07.2012 kl.19:01

Karianne:

Ja, det er så flott at noen tør å stille opp :)
Hyggelig og svært positiv dame var dette

Klæm

marina

18.07.2012 kl.23:59

flotte antrekk :)

Line Solbakken

19.07.2012 kl.10:02

marina:

Takker :-D Ja hun ble kjempefornøyd selv :-D

Klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits