Jobb og selskap..

Go formiddag mine blogglesere
I dag har jeg satt opp et forslag til jobbantrekk/hverdagsantrekk og et selskapsantrekk.
Masse flott på H&M nå, samt også en del tidlig høst-klær som har kommet inn i butikkene. Hælig med nye farger.
Fra i august kan du se meg på posten sin framside på nettet, hvor det står en presentasjon av bloggen min, samt mine forslag til hvor man kan handle på nettet. Altså hvor det er best å handle for deg som er 35+. SPENNENDE :-D
Litt forskjellig
Som alltid: trykk på bildet, og du får flere opplysninger om plaggene på bildet her.
Ha en flott dag alle sammen. Her går turen til Pirbadet i Trondheim med barna våre i dag
Klæm

 

8 kommentarer

Guro

13.07.2012 kl.15:04

Så artig at du får reklamert for bloggen din :) skal se på det ja.

Mye fint på hm, var der i dag og kjøpte endel tidlig høst nytt. Svart smal bukse med legg, svart blyant skjørt, to topper, smykker og svarte sko. Syns jeg fikk veldig mye for pengene :)

Og når jeg prøvde sko, så tenkte jeg på det du har skrevet her ang hæler..Siden jeg er str 42 og litt pære/rektangel formet ( tror jeg da..) så var det bedre med kraftig hæl enn stilett hæl !

Så takk for tipset, Line :)

dronningenavsaba

13.07.2012 kl.15:31

Her var det mye fint. Jeg er litt skeptisk til å handle på H&M da jeg har fått ymse kvalitet :( Kjempefint å få tips til antrekk - fint med en blogg som inspirerer.

Line Solbakken

13.07.2012 kl.18:30

dronningenavsaba:
Heisann :-D Har ikke vært uheldig de siste årene, når jeg har handlet på H&M. Holder meg unna å kjøpe tynne t-skjorter og topper, da sømmen ofte blir skeiv etter vask.
Bra du får litt inspirasjon her på bloggen min :-D

Klæm

Line Solbakken

13.07.2012 kl.18:32

Guro:

Flott at mine innlegg og tips har hjulpet deg Guro :-D Det blir jeg veldig glad for å høre. de har masse fint på H&M. Finner hele antrekk der, slik at man slipper å jakte feks på en topp i en annen butikk.

Klæm

Kristine

13.07.2012 kl.20:40

Mango-beltet var utrolig fint! Godt tips - jeg har så mange rette topper med litt lengde...og så er det denne midjen som man kan bli flinkere til å markere innimellom.

Har forresten de par-tre siste årene virkelig fått øynene opp for Mango. Synes størrelsene var så små før, heldigvis har det endret seg.

MYE fine tips du har - mange plagg som faktisk kan brukes året rundt...og det er er bra! : )

Line Solbakken

13.07.2012 kl.22:34

Kristine:
Ja Mango har masse flott :-D
Sikker på at det er Mango som har endret størrelse? hehe...

Klæm

Kari

21.07.2012 kl.23:11

Så mye fint. Du er veldig flink med sammensetning av antrekk og å finne godbiter. Si ifra hvis du skal til Bergen og har tid til overs. Kunne gjerne tenkt meg at du tok en titt i mitt klesskap. ;-)

Line Solbakken

22.07.2012 kl.13:14

Kari:

Tusen takk igjen for alle de fine tilbakemeldingene dine her på bloggen min i går. Skal rope ut når jeg er i Bergen, så skal jeg med glede gi deg mange mange tips :-D

Klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits