Kjoler for kurver....hot and not..

Heisann heisann
Satt å surfet på nettet, og kom over disse utrolig lekre kjolene for deg som er en plus-size.
Denne designeren har virkelig skjønt det. Klærne er meget godt tilpasset store størrelser, er ikke telt-aktig, men får fram det beste i figuren. Denne nettbutikken heter IGIGI.com, og sender til Norge. 
Skaff deg skikkelig undertøy som løfter og holder på plass, viktig viktig. OG, ikke minst viktig for selvtilliten når plaggene skal prøves på.
Jeg synes disse kjolene var utrolig lekre. Få farger, lite men veltilpasset tilbehør, og riktig lengde på kjolene/skjørtene. KNALL!!!!!
IKKE ha en tights under som går til midt på leggen/like under kneet. Det vil få deg til å se større ut, samt forkorte beina dine.
Det finnes sprøy-strømpebukser (ja, en slags fondation for legger/lår på boks) som man kan bruke om man synes man har masse blodårer som synes på beina, eller er bleik på leggene. har brukt dette mange ganger selv, og det er veldig enkelt og fint :-D
Om du skal bruke tights, så bruk tights som går helt ned til ankelen.
Hud fargede strømpebukser er også et meget godt alternativ :-D
igigi

 ...eller kanskje noen av disse lekre oransje passer deg?....

igigi
...her en min mening om hvordan man bør kle seg om man er plus size, og hvordan man ikke bør kle seg.
Bildet til venstre viser rett lengde og rett fasong på klærne slik at du virker lengre og smalere. Lange tights, rett hæl på pumps, rett lengde på topp og langt litt smalt smykke.
Ser dere forskjellen dere?
hot, not

 

 

Hva synes dere damer?
Klæm

12 kommentarer

nation of gorgeousness

11.07.2012 kl.14:08

Jeg er ikke plus-size selv, men det er utrolig lærerikt for en moteinteressert liten jente å lese slike innlegg :) Og det var utrolig fine kjoler!

ernashus

11.07.2012 kl.15:14

Nydelige kjoler! Og det er lett å se hva som passer best når du illustrerer det med bilder slik som dette. Men du ser en del fyldige damer som kler seg nettopp slik som bilde not.. Synd, når det går an å se så flott ut som i disse kjolene! Selv om jeg ikke rekner meg for pluss-size, liker jeg klær som er flatterende for de ekstra kiloene en har fått siden en var ung og sylslank.. Takk for fint innlegg, klem :-)

Line Solbakken

11.07.2012 kl.15:38

nation of gorgeousness:

Takker så mye :-D Så flott at du synes mine innlegg er lærerike :-D

Klæm

Line Solbakken

11.07.2012 kl.15:41

ernashus:
Ja håper det var lett å se utifra bildet hvordan man skal kle seg flatterende i plus-size. Disse reglene gjelder jo ikke for bare de som er veldig store, men for oss alle med noen ekstra kilo.
Håper ikke alfor mange blir fornærmet over mine "not" innlegg, men husk, dette er bare MINE meninger ;-D
Takk for hyggelig tilbakemelding

Klæm

Lina

11.07.2012 kl.15:49

Her kommer jeg tilbake fra en uke nesten uten nettilgang, blir gledelig overrasket over mange innlegg :)

Enig med ernashus i at det blir veldig synlig når du setter bildene ved siden av hverandre.

Jeg hadde lett valgt toppen til høyre i de to antrekkene nederst, fordi jeg i hodet mitt tror det er bedre når det er stort og løst rundt magen.

Siv

11.07.2012 kl.19:29

Dette innlegget synes jeg er veldig beskrivende og viser hvor fort det er å gå i " fella". Klærne til høyre blir ofte anbefalt for å dekke over noen kilo for mye og så bare understreker de det man vil skjule....Kjempebra!!

Line Solbakken

11.07.2012 kl.22:46

Lina:
Ja, de fleste går i den fella. Tar litt tid å venne seg til å gå i litt mere tilsittende klær, det skjønner jeg godt. MEN, det er mest flatterende for de fleste av oss :-D

Klæm

Line Solbakken

11.07.2012 kl.22:59

Siv:

Ja det er så lett å gå i den fella dessverre. Man tror man skjuler ved å bruke store klær. men, som du sier, fremhever man det ennå mere. veltilpassede klær er viktig :-D

Klæm

Guro

12.07.2012 kl.11:59

Wow..med riktig klær kan en med size plus faktisk se helt fantastisk ut :) jeg var inne på nett sidene og der var det mye lekkert ja!!

Karianne

12.07.2012 kl.13:35

Veldig bra innlegg:)

Line Solbakken

12.07.2012 kl.15:07

Karianne:
Takk for det. Håper det var litt lærerikt:-D
Klæm

Line Solbakken

12.07.2012 kl.15:08

Guro:
Ja helt klart. Man må bare vite hva man skal se etter ift klær, farger og fasong:-D

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits