Klestips for deg 42/44+....

Hei damer
Er du en av dem som bruker størrelse 42/44+, og synes det er vanskelig å finne klær?
Her har jeg satt opp noen forslag til klær som du kan skaffe på H&M BiB, Kappahl Xlnt, og Lindex.
Ikke bruk for mange farger sammen om du er en pluss size, prøv å skape et helhetlig inntrykk med antrekket ditt. Sats på accessories som er myke og feminine.
Har du tykke ankler, så unngå sko med ankelreim. Da vil du bare framheve anklene dine enda mere. 
Velg sko som har en stødig hæl, ikke er altfor tykk eller altfor tynn. Unngå de aller spisseste skoene og de aller rundeste tuppene.
Velg også klær som er passe, ikke for store og ikke for små. Klærne skal passe deg. 
plus size

 

 

 

...eller dette forslaget, med nydelige acccessories fra Lindex og H&M....Flotte kjoler disse, de har en svært flatterende fasong. Husk: har du veldig store pupper, så velg topper/kjoler med v-utrigning. Det vil forlenge kroppen din og fremheve dine flotte former..

Er også flott med bukser med bootcut, for å jevne ut fasongen din bedre. Husk for all del å kjøpe buksen lang nok. Helt ned til bakken, slik at du kan evt ha hæler under. VIKTIG!!!!

plus size

 

Når jeg kikker meg rundt, så ser jeg at i mange butikker bla Zizzi, at de har slike capribukser som er kjempevide, og går til midt på leggen. I tillegg har de masse folder eller dill-dall på seg. Dette er en bukse du bør holde deg langt unna om du vil se slankere ut. Skjønner at mange synes disse buksene er behagelige, og sommerlige, men prøv da heller en kjole til knærne eller shorts/skjørt som går til max  like under kneet. Dette vil forlenge kroppen din. Pass på at en evt shorts er smal nederst og ikke har en veldig vid fasong.
Sånne sko som avbildet under her ser jeg ofte på på slike butikker også. Dette er også sko jeg mener du bør holde deg langt unna. De vil få deg til å se veldig "stødig kjærring" ut.
Mange blir sikker sinte på meg for å ha skrevet dette, men dette er rett og slett min mening om dette, og jeg respekterer fullt ut at andre har en annen mening, og liker disse plaggene.
not

Håper du fant noen nyttige tips her, og at du kanskje ser på klær litt annerledes nå :-D

Spør ivei om dere lurer på noe. Trykk på bildet og du får opplysninger om pris og hvor du får kjøpt disse plaggene

15 kommentarer

Maria

04.07.2012 kl.21:21

Få flere lesere eller VINN WiFI kamera på http://www.postblogg.com

Liss

04.07.2012 kl.21:34

Flott post. Ser mange BB (big and beautiful) damer som går i det under NOT.

Støtter deg i din mening om "kjærring" sko.

anijanka

04.07.2012 kl.21:36

Syns det e kjempe flott at du legge ut litt tips til kvinnene som he litt meir kjøtt på kroppen siden mange slit både med kle og selvfølelse :)

Line Solbakken

04.07.2012 kl.22:07

Liss:

Uff ja. De er liksom litt "satt" disse damene. Det finnes jo så utrolig mye flott der ute i butikkene jo .-D

klæm

04.07.2012 kl.22:08

Hei,kan du skrive om hvordan voksne damer over 60 bør/kan kle seg?Farger en kan bruke/ ikke bruke.

Jeg som skriver dette har tynn kropp,tynne bein,store pupper og en god mage,så det er en utfordring og finne klær...ser alltid ut som jeg er gravid..På forhånd takk:-)

Må føye til at jeg er ungdommelig,liker og kle meg i en enkel stil.

Line Solbakken

04.07.2012 kl.22:09

anijanka:

Takk for det :-D
Det finnes jo så masse fint for de med litt ekstra på kroppen nå til dags, man må bare ut og se i butikkene. Greit for alle å få litt tips :-D

klæm

Line Solbakken

04.07.2012 kl.22:14

Anonym:
Heisann.
Ja jeg kan godt skrive om klær for 60+, men jeg synes absolutt at du kan bruke de tipsene til klær som jeg har lagt ut. Det er ikke noe problem. Pass på at make-up og hår står til klærne, så er det ingen problemer selv om du er 60 år, å kle seg i de tipsene jeg legger ut :-D

klæm

Siv Jane

05.07.2012 kl.07:40

Er så enig med deg :o) viktig å kle seg riktig og med litt "snert" når en er "stor" - ikke gjemme seg i telt og kjærringhæler.

Line Solbakken

05.07.2012 kl.12:08

Siv Jane:

Ja, det er viktig å ikke resignere helt :-D Det finnes sååååå masse flott klær i store størrelser, så det er ingen unnskyldning det at de ikke finner klær. Sko florerer det av. Man må bare vite om hva som er flatterende og ikke tror jeg

klæm

Janne

05.07.2012 kl.21:07

Så bra at du blogger igjen! Har en kommentar når det gjelder sko. Jeg er enig med deg i dine skoforslag når det gjelder det utseendemessige. Det er veldig stilig med høyhælte sko og det løfter et antrekk. Imidlertid klarer jeg ikke å bruke slike sko fordi det er ubehagelig og da må jeg innrømme at jeg ender opp med sko i den høyden som er NOT i innlegget. Enkelte helt flate sko blir også vonde å gå i fordi foten ikke får støtte. Så i mitt tilfelle ender jeg som oftest opp med de "fornuftige" valg som føttene trives i. Kanskje det gjør meg "kjerringaktig", who knows? :-)

Line Solbakken

05.07.2012 kl.21:24

Janne:

Skjønner... Men; da kan du prøve de skoene fra Vagabond som er platåsko og jevn hele veien, eller halvhøye stødige hæler med platå...de er faktisk både stødige og gode. Bare prøv :-D bare vær litt kritisk til sko valget. Sko er viktig .-D

klæm

Karianne

05.07.2012 kl.23:11

He he, liker at du også sier hva du synes er NOT :-)

Line Solbakken

06.07.2012 kl.22:59

Karianne:

Hehe..takk for det. Godt å "få-ut" det jeg synes er rett og slett stygt også, men skrevet på en finere måte om du skjønner :-D

klæm

Lina

11.07.2012 kl.15:58

Liker veldig godt HOT og NOT innleggene. Måtte le litt av dette, for de NOT buksene har jeg maaaaange av. De er jo såååå komfortable. Hva er alternativet på sommeren? Jeg vil skjule lår og knær, samtidig som jeg blir klam mellom lårene hvis jeg har kjole/skjørt. Tights føler jeg ikke er no bra alternativ heller.

Line Solbakken

11.07.2012 kl.22:55

Lina:

Om du vil skjule knær og lår, så velg kjoler/tunika til midt på kneet, evt like under som på disse kjolene jeg har lagt ut nå sist. Evt lange shortser. Man trenger ikke skjule knærne så godt, veldig få mennesker legger merke til knærne våre :-D
Du kan bruke litt lange shorts/ shape undertøy som går litt nedover lårene, da slipper man å bli klam og få gnagsår mellom lårene.
Klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits