Pastell love...

Hei hei :-D
I dag har jeg vært å operert kneet mitt, og jeg ligger nå rett ut på sofaen, etter streng beskjed fra legen. Klarer bare ikke å ligge her uten å gjøre noen ting, så her kommer litt klestips til dere damer :-D Tenkte å legge ut noen outfit bilder av meg denne uka, men må drøye den siden jeg fikk operasjon på kort varsel. Får ta det når jeg er bedre :-D
Duse farger er flott til oss voksne. Det er klassisk og lekkert, og kan kombineres med hvitt/beige for å få et lekkert sommerantrekk.
Antrekket i midten er flott til deg med pære eller eplefasong, da det vil balansere kroppsfasongen din. De to andre antrekkene passer egentlig alle. Den mintgrønne blazeren kan godt brukes åpen med feks en hvit bluse eller singlet under :-D
Skoene er behagelige å gå i, selv om de til venstre har høy hæl. Dette fordi det er en platåvariant som ikke legger vektene din på tåballene, men på hele foten.
Accesories er et must for oss voksne kvinner. Finnes masse lekkert i butikkene nå. Ikke vær redd for å bruke farger. Et statementsmykke pynter opp et nøytralt antrekk og får deg til å skinne. Bare prøv  :-D

 
pastell

Disse antrekkene og skoene er fra H&M.com og Nelly.com. Trykk på bildet og priser kommer opp.

De korallfargede skoene til høyre er fra Vagabond (har skrevet om de før), og de er bare knalltøffe, samt behagelige å gå i. 

 

Kunne det vært interessant for dere om jeg begynte med "nettstyling", hvor dere sender inn bilde og jeg setter opp et personlig forslag til farger og fasong på klær, hår, makeup og acessories?

Har fått et tips om at jeg kan løse betaling med PayPal og at kunder evt betaler 50% på forskudd. Noen som kunne tenkt seg dette, og tror dere dette ville vært en idè?

 

 

Stooooor klæm fra mæ

10 kommentarer

@nne-mor

02.07.2012 kl.23:35

God bedring. =)

Lina

02.07.2012 kl.23:38

For meg er pastell noe jeg stort sett bare forbinder med sommeren, samt at det følger motebildet veldig. Liker pastell godt, er ikke det. Men får liksom ikke helt SOMMERfølelsen her i Norge (selv om jeg bor i Oslo)

Hvilke farger er det lurt å holde seg til hvis skal finne noe tøy som er mer klassisk og kan brukes de/den årstiden vi har mest av... nemlig vinter, vinter og vinter?

Karianne

03.07.2012 kl.09:05

God bedring! Nyt sofatilværelsen med god samvittighet, les en bok, hør på musikk, tenk fine tanker og sats på at sommeren kommer når du får lov til å stå opp igjen :-)

Siv Jane

03.07.2012 kl.09:47

Stiligt!

Fikk kjøpt meg den blå buksa fra H&M i forrige uke - greit å få tips til tilbehør!

Likte også godt den buksa til høyre :o)))

Line Solbakken

03.07.2012 kl.11:00

@nne:

Takk for det :-D

klæm

Line Solbakken

03.07.2012 kl.11:06

Lina:

Pastell er veldig "Inn" akkurat nå da, men man må ikke følge moten slavisk. Det er mere et tips til å bruke klær og farger på en måte man kanskje ikke tenker på selv.
Mange bruker sort som en sånn basis farge om vinteren. Sort er fint det, men ikke når det blir for mye. Du kan bruke blå, og beige feks. Beige er en flott farge både vinter og sommer og går til det aller meste. Blått i alle nyanser er også en enkel farge å kombinere med annet. Beige er også en flott farge til oss voksne damer. Man ser litt "mykere" ut med lysere farger når man blir eldre. Pudderrosa er også flott :-D
Ble du litt klokere? Skal fortelle mere om det når vi møtes snart :-D

Klæm

Line Solbakken

03.07.2012 kl.11:08

Karianne:
Takk takk. Jeg prøver å ligge i ro, men det er søren ikke lett altså :-D
Jeg skal ikke klage, for det gjør ikke vondt i det hele tatt, og takk og lov for det.
Forloveden min og barna hans kommer i morgen, så da blir det hjelp å få

Klæm

Line Solbakken

03.07.2012 kl.11:09

Siv Jane:

Ja, den knallblå buksa er superstilig. Kjøp deg sko med lekre hæler til, da blir antrekket komplett skal du se:-D

klæm

Siv Jane

03.07.2012 kl.14:23

Takk for tipset!

Syns det er så flott å få litt inspirasjon - liker som sagt veldig godt bloggen din!!

Forresten, god bedring med kneet!

Line Solbakken

03.07.2012 kl.16:25

Siv Jane:
Takk for det :-D

klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits