Inwear..

Hei alle blogglesere

 

Har tenkt mye i det siste, og har bestemt meg for å delvis ta en pause i bloggingen min. Dette skyldes mange ting.. Bla lite tid,  samt veldig lite med tilbakemeldinger fra dere lesere, og ønsker om hva dere vil jeg skal skrive om. Dette gir meg lite inspirasjon til hva jeg skal blogge om, og det føles ut som om jeg bare skriver og tipser ut i løse luften. Ser også at det er veldig vanskelig å nå fram til lesere 35+, da kanskje ikke mange har gode nok data kunnskaper og interesse for å følge mote-blogger. 

For dere som følger FB siden min : http://www.facebook.com/pages/Stylishline/336810193024603 kan det være lettere å følge med om dere vil se om og når jeg evt legger ut nye innlegg.

Jeg kommer nok tilbake igjen, men fram til da må jeg ha litt inspirasjon til hva jeg skal blogge/tipse om. 

I dag har jeg satt sammen klær fra Inwear, som er et merke som ligger sånn midt-på-treet i pris. Match butikkene har dette merket som regel. Det er et merke som fører klassiske klær med godt snitt :-D Skoene er fra Zara, som jeg anbefaler dere å ta en titt innom om dere ikke har vært i de butikkene.

Inwear

Håper dere så langt har fått inspirasjon og tips gjennom bloggen min, og håper vi ses igjen om bloggingen min tar seg opp. Takk for følget så langt til dere som har lest bloggen min. :-D

 

 

Stoooooor klæm fra Line

37 kommentarer

Solveig

15.06.2012 kl.10:02

Det var jo synd! Har lest bloggen din jevnlig, og syns det har vært veldig greit!

Siv Jane

15.06.2012 kl.10:05

Enig, synd at du tar pause - jeg selv er godt over 40 og følger med på moteblogger og det er altfor få som skriver om "voksen" mote!!!!

Men forstår din frustrasjon vedr. lite tilbakemeldinger!

Karianne

15.06.2012 kl.10:27

Å nei... Men ser den... Kjedelig å blogge bare for seg selv. Har en blogg selv, men blogger om smykkelaging så mange færre interesserte der da:) Også er jeg jo ikke noe flink til å kommentere bloggen din selv om jeg leser alle innleggene dine. Har den på Blogvlovin så ser alltid der når du har skrevet noe nytt. Kanskje du kan legge igjen en link fra bloggen din dit? Da kan leserne dine bare klikke på ett ikon på bloggen din og legge deg til i leselisten.

Her kommer ett ønske fra meg om blogginnlegg. Hva om man tar ett bilde av seg selv og sender deg også kan du finne noen klær slik som du har gjort i dette innlegget som passer til den personen? Sånn en gang i uken eller i mnd. Som ett tema? Dette er jo noe du vanligvis får betalt for, men kan jo være god reklame for bloggen din!?!

Eller at man tar bilder av klærne i garderoben sin også kan du si hvilke plagg som er feil og hvilke som er rette og hvorfor?

Janne

15.06.2012 kl.10:59

Hei!

Har nettopp oppdaget bloggen din og synes den er super med mange gode tips til oss voksne damer. Jeg liker stilen din og alle de gode forslagene til hvordan man kan sette sammen antrekk for at det skal bli stilig og spennende. Håper du fortsetter å blogge!

Anne Grete

15.06.2012 kl.11:38

Oh nooo Line, jeg leser alltid alt du skriver - men har ikke vært flink til å kommentere (Har blogg selv - om husbygging den da - og får så og si nesten aldri kommentarer, men vet mange leser den). Veldig synd om du ikke vil blogge noe særlig mer....

Du gir mange gode råd og tips til oss 40+ og jeg følger mange av de, har deg i bakhodet når jeg setter sammen antrekk og når jeg går i butikker. Lover å bli flinkere til å kommentere dersom du fortsetter! Jeg elsker Zara, Mango og finner mye fint på HM - så mange av tipsene dine går rett hjem til meg :-) Kanskje du kan sette sammen litt greie jobbantrekk (jobber i skoleverket...)? Stadig tilbakevendende spørsmål for meg hver morgen er i alle fall; Hva skal jeg ha på i dag?

Tusen tusen takk for alle gode råd og stor klem fra

Anne Grete

Kari

15.06.2012 kl.13:06

Å nå angrer jeg på at jeg ikke har kommentert mer av innleggene dine. Jeg er innom bloggen di hver dag og blir glad når jeg ser du har laget et nytt innlegg. Så jeg setter stor pris på bloggen din. Veldig fint at det er noen moteblogger som er skrevet av damer som er over 35. Finnes ikke så mange av dem tror jeg. Jeg lover også at jeg skal bli flnkere å kommentere hvis du fortsetter å blogge. Jeg kommer til å savne bloggen din hvis den forsvinner. Jeg tenker som oftest at innleggene dine er bra, men glemmer å si det til deg. Skjønner at manglende tilbakemelding er lite motiverende. Det som jeg synes er veldig bra med innleggene dine er de fine kombinasjonene av klær med link til hvor vi kan finne de. Du er veldig flink å lage fine kombinasjoner. Jeg synes også det er veldig bra at du bruker klær fra kjedebutikkene. Jeg er ikke typen som kjøper dyre klær og handler mye på Zara, H&M, Bik Bok, Vila, Lindex osv. Jeg synes det er veldig bra at du har artikler om hva som passer ulike kroppsformer.

Setter også pris på tips om sminke og kosmetikkprodukt.

Jeg liker veldig godt at du legger ut bilder av antrekkene du har på deg, så jeg kunne nok tenkt meg flere dykk i garderoben din og hvordan du setter dem sammen. De fleste andre bloggene jeg leser legger ut dagens antrekk og det finner jeg veldig inspirerende.

Jeg håper virkelig du fortsetter.

Klem fra en relativt ny, men ivrig leser.

Nanne

15.06.2012 kl.13:27

Synd å høre at du vurderer å slutte! Jeg leser bloggen din nesten hver dag, selv om jeg ikke alltid legger inn kommentarer! Sommertid er forøvrig litt lavsesong for blogging, jeg merker at trafikken går ned på min egen blogg også.

Siden du utdanner deg som stylist, så får du vel etterhvert en viss merkekjennskap, og det kunne ha vært interessant om du f.eks. kunne si litt om hvilke merker som passer til hvilke kroppsfasonger, lage "dyrt vs rimelig"-collager kanskje, og siden du skriver litt om hudpleie og sminke, kanskje skrive om noe du har testet ut? Eventuelt få gjestebloggere som kan skrive om f.eks. hudpleie og/eller sminketips for damer 35+? Konkurranser har jo også en tendens til å trekke folk:)

Ellers for min egen del så synes jeg kanskje at den bloggplattformen du bruker nå, ikke er så veldig brukervennlig, men det er meg:) Har du vurdert å bytte til f.eks. blogspot? Jeg bruker den, og er kjempefornøyd, det finnes utrolig mange muligheter til ulike designs og funksjonaliteter.

Håper du ikke slutter å blogge, og ønsker deg en riktig fin sommer!

Hilde

15.06.2012 kl.14:49

Jeg er heller ikke den som legger igjen kommentarer her og der, men det burde jeg kanskje gjøre - for deg som blogger sin del? Synes det er flere som har kommet med gode tips, gleder meg til å høre din tilbakemelding! Det aner meg at du legger ned mye jobb i dette, så da fortjener du respons fra oss lesere. Håper du fortsetter, for jeg setter stor pris på dine råd.

Irene

15.06.2012 kl.16:30

Enig med de som tipser om å legge ut dagens antrekk, mange gode tips på bloggen, men kjekt med antrekksbilder med personer på.

greta hanssen

15.06.2012 kl.18:01

Hei! Håper virkelig du vil blogge snart igjen - jeg leser alt du legger ut. Syns det er flott at noen gir oss over 40 noen tips. Selv syns jeg det er artig å lese om hvordan kombinere ulike plagg/farger i et antrekk, gjerne med sko, sjerf osv - altså sammensetning av antrekk. Man har skapet fullt, og utfordringen er ofte å sette sammen plaggene til en helhet. Gjerne bilder av deg selv eller andre :-).

Line Solbakken

15.06.2012 kl.18:29

Solveig:
Takk for det. Vi får se hvor lenge jeg klarer å ta pause fra bloggen :-D

Klæm

Line Solbakken

15.06.2012 kl.18:30

Siv Jane:
Ja blir litt frustrert når jeg ikke vet hva dere vil se og høre om. men, nå har jeg endelig fått mange gode forslag her :-D

Klæm

Line Solbakken

15.06.2012 kl.18:35

Karianne:
Takk for veldig gode tips. tror du noen her som leser bloggen er villige til å legge seg ut med bilde, for så å høre hva som er dårlig og bra med hva de kler seg i? Synes selv det hadde vært supert, men frykter at responsen der blir dårlig dessverre...men skal se hva som kan gjøres der.
Ang blogglovin så er jeg der, men vet ikke hva slags andre funksjoner som kan brukes der inne utenom at den legger ut mine innlegg :(((
Men, tusen tusen takk for meget gode tips Karianne :-D

klæm

Line Solbakken

15.06.2012 kl.18:36

Janne:

Takk for det. Får ta en liten sommerpause, så får vi se om inspirasjonen kommer tilbake. Har endelig fått noen gode tilbakemeldinger og ønsker her inne nå :-D

Klæm

Line Solbakken

15.06.2012 kl.18:37

Anne Grete:
Takk takk Anne Grete. Hyggelig at du følger bloggen min ja :-D
Har fått endel gode tips her inne nå, men tar muligens en sommer pause slik at inspirasjonen kommer tilbake. Får se hvor lenge jeg klarer å holde meg borte...hehe

Klæm

Line Solbakken

15.06.2012 kl.18:40

Kari:

oyyyy..tusen hjertelig takk :-D
Så bra du finner inspirasjon her. Tar en liten sommerpause iallefall, så får vi se hvordan det blir. Har fått mange gode tips her inne av dere nå, så vi får se :-D

klæm

Line Solbakken

15.06.2012 kl.18:43

Nanne: '
Takk takk :-D Ja har vurdert Blogspot, men jeg må da ha hjelp til å designe og sette opp siden for meg, for det var avansert ja, og er veldig enig i at denne bloggplattformen ikke er helt heldig.
Tusen takk for gode tips, skal tenke hardt og så får vi se om inspirasjonen dukker opp igjen

klæm

Line Solbakken

15.06.2012 kl.18:44

Hilde:

Veldig hyggelig å få tilbakemeldinger på bloggen sin. Det gir deg litt "pådriv" rett og slett. har fått mange gode tips her inne nå, så vi får se hva som skjer :-D

klæm

Line Solbakken

15.06.2012 kl.18:44

Irene:

Takk for gode tips. Tar dem til etterretning

klæm

Line Solbakken

15.06.2012 kl.18:46

greta hanssen:

Takk for tips Greta :-D Skal se hvordan dette blir framover. det tar veldig lang tid å legge ut innlegg for det er masse forarbeid og leiting etter de rette plaggene, men har fått mange gode tips nå...Liten sommerpause, så får vi se :-D
Klæm
klæm

Anne

15.06.2012 kl.21:49

Åååhh, det var trist :( Jeg er også en av de som leser alt du skriver, men er lite flink til å kommentere. Jeg lover å komme med ønsker om innlegg når/hvis du kommer tilbake :) Jeg syns det er helt topp at du er så flink til å foreslå klær i fra kjedebutikker, siden de både er lettere å finne og billigere enn spesialbutikker. Ikke misforstå, er fint med forslag fra dyrere butikker også, jeg handler både billig og dyrt.

Jeg kunne tenkt meg å beskrevet min kroppsfasong og typen klær jeg liker, for så å se hva du foreslår, så om det blir mulig så hadde jeg blitt glad :)

inger

15.06.2012 kl.21:58

hei, leser bloggen din jevnlig og du er til stor inspirasjon. men som de fleste andre så er jeg ikke så flink til å gi tilbake melding, desverre. håper du kommer sterkt tilbake, følger deg på facebook også :-)

Line Solbakken

15.06.2012 kl.22:33

Anne:
Takk for det :-D Veldig hyggelig med tilbakemeldinger :-D
Skulle ønske jeg kunne hjulpet deg med akkurat de klærne som passer din kroppsfasong, men......da hadde det blitt mye jobb og lite fortjeneste dessverre. Skulle vært direkte betaling her på nettet for å evt bruke sånne tjenester. Det hadde vært knall ;-D
Klæm

Line Solbakken

15.06.2012 kl.22:34

inger:

Takk for flott tilbakemelding. Har fått mange gode råd nå, så vi får se hva det blir til. Flott at du følger meg på FB for da ser du fort om jeg legger ut nye innlegg evt :-D

klæm

Lina

15.06.2012 kl.22:39

Jeg har fulgt bloggen din en liten stund nå og det er min favorittblogg. Masse inspirasjon å hente :) Jeg er ikke så flink til å kommentere, ren latskap dessverre. Er fordi jeg leser bloggen i feeddler, og ikke får kommentert fra den.

Det verste er at jeg har brent inne med mange spm, har jo spurte deg noen ganger/gitt deg utfordringer, men tenker at jeg ikke kan spørre for masse, fordi det bør være tjenester du får betalt for.

Kommer du fortsatt til å ta på deg stylingoppdrag?

Line Solbakken

15.06.2012 kl.22:54

Lina:
Heisann. Vet at du er flink til å legge igjen en kommentar. Har merket det sjø, og det gleder meg. Det er sant som du sier, at noen råd og tips må jeg ta betalt for, ellers blir det altfor mye gratisjobbing på meg. Styling krever masse forarbeid, så det tar masse av min tid.
Jeg tar på meg stylingoppdrag ja..DET slutter jeg IKKE med, for det er det jeg brenner for :-D PS! Hils mamman din så mye

klæm

Åse

17.06.2012 kl.16:45

Synd at du slutter. Ganske arrogant av deg å si at en av grunnene kan være at 35+ ikke har gode nok datakunnskaper til å følge en blogg. Hvor vanskelig er det liksom? Nei, den må du nok bite i deg, det er ren sutring.

Line Solbakken

17.06.2012 kl.17:16

Åse:
Ikke meningen å være arrogant nei. Tror du missforstår litt der egentlig. Mange 35+ sier de ikke vet hvordan de går inn på internet, og rett og slett ikke vet hvordan man kan lete seg fram på nettet. Det er fakta :-D
Og jeg sutrer ikke, er ikke et sånt menneske. Har bare etterlyst hva mine lesere synes jeg skal skrive om mange ganger, men ingen har svart skikkelig på det før nå. Beklager om jeg har virket arrogant, det var iallefall ikke min hensikt :((
Klæm fra mæ

Kirsti

17.06.2012 kl.18:02

Hei

Slutter meg til de andre som synes at det er veldig trist at du skal ha en pause fra bloggen din. Jeg synes du er kjempeflink, og jeg er innom minst to ganger hver dag. Finner mye inspirasjon, men skulle ønske at flere av de plaggene du legger ut faktisk er mulig å få tak i. Jeg synes nemlig det er vanskelig å finne "ting som ligner". Når jeg ser noe jeg liker, så vil jeg ha akkurat det, og ikke noe som er noe i nærheten.

Jeg bor på en annen kant av landet dessverre. Hadde jeg ikke gjort det, så hadde jeg nok helt klart hyret deg inn for å rydde i klesskapet mitt :0) håper du starter opp snart igjen, og at du finner igjen inspirasjonen.

Mvh Kirsti

Line Solbakken

17.06.2012 kl.19:26

Kirsti:
Jeg slutter ikke, men tar en pause for å hente litt inspirasjon til hvordan jeg skal gjøre det framover med bloggen min.
De plaggene jeg legger ut, skal være mulig å skaffe enten i nettbutikkene til merkene, eller i disse kjedebutikkene.
Takk for at du finner bloggen inspirerende, så får vi se hva som skjer :-D

klæm

Karianne

18.06.2012 kl.14:50

Ja, du må gjerne legge ut bilde av meg og komme med tilbakemld på hva jeg har på meg. Hva som ikke er så heldig og hva som er bra. Bare jeg slipper å få fullt navn lagt ut så.

Håper du begynner å blogge igjen etter sommeren da! God bloggferie:)

Christine

19.06.2012 kl.13:19

Hei, er også ein av dei som er inne og les dagleg på bloggen din, men er ikkje flink til å kommentere. Lover herved å skjerpe meg :-) Vi er mange som finn inspirasjon og har glede av bloggen din, så stå på!!!

Liker spesielt godt når du viser fram antrekka dine - det er kjekkast å sjå kleda på ein person, enten det er deg eller andre. Hadde også vore fint om du kunne skrive f.eks høgde på person og ca str (om du/dei vil dele det sjølvsagt :-).

Ha ein fin sommar!

Christine

19.06.2012 kl.13:20

Og forresten så digger eg InWear sine plagg - har ein del av dei :-)

Christine

19.06.2012 kl.13:30

Og når eg fyrst var innom - har du gode tips til jobbantrekk på varme sommardagar? Syns aldri eg finn skjørt som passar mine bein, og føler meg ofte litt for pynta i skjørt/kjole. Likar meg best i shorts/knebukser, men slit med å finne fine slike. Forslag?

Line Solbakken

19.06.2012 kl.20:15

Christine:
Tips er mottatt Christine :-D Jeg skal se hva jeg kan gjøre om jeg begynner å legge ut innlegg igjen. Skal se om jeg kan bruke min datter til å stå modell noen ganger, slik at jeg kan forklare ved hjelp av bilder. har fått mange gode tips til hva dere vil jeg skal blogge om, så vi får se. det krever såååååå mye jobb å lage et sånt innlegg som jeg bruker å lage, at jeg må bare ha en pause fra dette nå. Ha en god sommer du også :-D

klæm

marina

20.06.2012 kl.22:45

håper å se deg tilbake snart, savner bloggen din :)

Line Solbakken

21.06.2012 kl.09:57

marina:
Takk for det :-D Tar en liten pause, så får vi se etterhvert :-D Glad du liker bloggen min Marina
Klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits