Hud og make-up produkter

Heisann.

Nå er våren her og vi trenger å sette litt fokus på huden vår, og forberede den på solen som kommer. I tillegg til solkrem (et must), så trenger huden vår masse fukt, og noen av oss over 40 trenger også litt fett i kremene våre. Dette for å unngå tørrhetsrynker og fine linjer. Har du tørr hud og bruker kremer med både fett og fukt, så blir disse linjene mindre synlige.

Disse fra Vichy som heter Neovadiol dag/natt og øye-leppekrem gir god fukt og fett til huden, og hjelper oss også med å bevare elastisiteten og spensten i huden vår.

 

 

 

     

 

Om du har meget tørr hud som er uten glød, kan du prøve denne (bilde under) fra Vichy, som har lysreflekterende pigmenter i seg og mere fett enn de kremene på bildet over. Dener også fra Vichy og heter Cellebiotic. Den og er en myk og fantastisk god krem. Finnes i dag/natt krem. Som øye/leppekrem kan du bruke den over( Neovadiol gf )

    

 

Har også funnet meg en veldig bra makeup serie som er fra Sephora. Den kan nå bestilles på nett, har en pris som er meget overkommelig, og er absolutt verdt å prøve. De har oversokt over hvilke øyeskygger som passer din øyefarge, som kan være en god hjelp for deg som er usikker på dette :-D  Kjøpte meg noen make-up koster fra dem da jeg var i Roma, og de er bare helt fantastiske. Skal man legge pen make-up, kreves det at man har bra redskaper å legge det med.

Sephora
Når det gjelder make-up krem, sverger jeg fortsatt til Max Factor sin age elexir. Den dekker bra og gir et glatt og flott resultat. Bruk en makeup-svamp som er fuktet, og legg kremen bare der du vil jevne ut hudfargen. man trenger ikke makeup krem over hele ansiktet. Og så trenger man er god concealer som man bruker for å skjule rødhet rundt neseroten og om man er litt blå under øynene. Denne concealeren fra YSL, er den jeg alltid faller tilbake til.

          

 

 

Har dere prøvd noen av disse produktene dere, og hva synes dere evt om dem?

 

Ha en fortsatt flott dag :-D

 

klæm

13 kommentarer

ellie

10.05.2012 kl.15:47

flotte tips! Nå er jeg riktignok ikke mer enn 31 år, men jeg synes da mange av tipsene dine kan passe til meg og:)

Line Solbakken

10.05.2012 kl.15:50

ellie:

Du kan gjerne bruke noen av tipsene mine ja, selv om du er bare 31..Flott at du kan få tips av meg her inne :-D
klæm.

ellie

10.05.2012 kl.15:50

og lurte på hvor du bestiller tingene fra Sephora? Gikk inn på nettstedet Sephora.com, men der står det at de kun sender til USA og Canada..

solkro

10.05.2012 kl.20:33

Ikke for å være vrang men ysl er en highlighter og ikke en concealer den er litt tørr for oss godt voksne så jeg kan anbefale La prairi sin som gir bedre dekk evne og mer fukt. Uff ikke meningen å være fæl ville bare gi et bedre tips, jeg er veldig plaget med mørke ringer under øynene og da kommer ysl til kort. angående Sephora så tro jeg det går an å gå til sephora .uk eller europa. en av mine yndlingsbutikker:)))

Ha en fin kveld og goe knib<3

Guro

10.05.2012 kl.20:56

Jeg bruker YLS og trodde det var en concealer..? Er blå i øyekroken og litt nedover nesen, så har den i en gultone. Den dekker bare helt fantastisk :)

Line Solbakken

11.05.2012 kl.09:53

Guro:
Jo den som er bilde av her er en concealer. Jeg har skrevet det, har jeg ikke?
Og ja, enig med deg. Den concealeren er den beste absolutt :-D

klæm

Line Solbakken

11.05.2012 kl.09:57

solkro:
Den som jeg har bilde av her, og som jeg bruker, er en concealer! Men, kan sikkert også brukes som en highlighter. Den er lett og fin, og dekker ikke denne under øynene dine, så tror jeg du har feil farge. Husk å velge en gul nyanse om du er blå under øynene. Skal ha nok dekkevne til oss voksne også denne, og jeg opplever den ikke som tørr.

klæm

Trine

11.05.2012 kl.17:39

Kjøpte nettopp den concealeren og den er veldig god, men jeg tror jeg er hakket mer fornøyd med den jeg hadde sist, fra Kanebo:) men vet denne har fått masse bra kritikk så måtte prøve:)

Line Solbakken

11.05.2012 kl.19:36

Trine:
Bra du har funnet deg en concealer du virkelig liker, for det har vi nesten alle bruk for. Jeg er også fan av Kanebo og også Shiseido. Mange bra merker der ute :-D

klæm

Lina

14.05.2012 kl.21:40

"Mirakelpennen" fra YSL har jeg brukt i 7-8 år og den har hjulpet meg mang en gang :) Prøvde et annet merke en gang, men aldri igjen.

Jeg har ikke prøvd Sephora, men har hørt mye bra om det. Selv er jeg MAC fan. Min desiderte favoritt og beste tips om man skal "unne seg" EN ting fra MAC må være Paint Pot, farge "painterly". Plaint Pot er vel egentlig en kremet øyenskygge, men fargen painterly er så nær hudfarvet som man kommer, samt at den er matt. Jeg bruker den som base under annen sminke, og sminken sitter som støpt! Jeg har stresstestet det med 12 timer på farten i 30 graders varme i NYC. Hvis jeg skal trene på ettermiddagen orker jeg ikke ta av sminke før jeg skal spinne, men det går helt fint med painterly Paint Pot under! Endelig slipper jeg at sminken legger seg i "striper" på øyelokket! Anbefales på det sterkeste. Men husk å kjøp kost som er egnet til kremet øyenskygge ;)

Line Solbakken

14.05.2012 kl.21:50

Lina:

Takk for tipset. Den har jeg ikke prøvd, men det skal jeg gjøre :-D Og er enig med deg at YSL sin concealer/mirakelpenn er bare helt super

klæm

klæm

Maiken

12.06.2012 kl.17:36

Hvordan bestiller man på Sephora?

pleas (!!!!) svar :-)

Line Solbakken

12.06.2012 kl.20:03

Maiken:

Trodde de sendte til Norge, men de gjør dessverre ikke det ennå, men det går an å sjekke om du kan få tak i det på ebay :-D

klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits