Inspirasjon...

Heisann

 

I dag skal jeg skrive litt om hvordan jeg henter min inspirasjon. Jeg henter inspirasjon fra alle mulige slags artikler , plakater, bilder i butikker, stoffer og tøy, blomster og trær og selvfølgelig moteblader og andre magasiner.

Har bestandig bilder i hodet til et evt nytt innlegg. Ser jeg en artikkel om reise, begynner jeg straks å forestille meg hva jeg selv hadde valgt å ta med meg av klær og tilbehør. Det som skaper mest inspirasjon forøvrig er selve mennesket, og hvordan vi framstår for andre og hvordan vi utrykker oss gjennom klær.

Også artikler om selvutvikling skaper inspirasjon hos meg. I den siste utgaven av Tara, er det en artikkel om forfatter Kristin Flood og psykolog Helge Torvund som begge bruker skriving terapautisk"Skriv deg frisk og glad" heter reportasjen

 Hva med oss bloggere? Bruker ikke vi også bloggen til å skape oss et bedre "jeg", høste litt applaus, få tilbakemeldinger, skrive om det vi har på hjertet, og få tømt oss sånn?

Det å ha med seg en notatbok (man kan også skrive på tlf) når man er et sted, kan være et nyttig verktøy. Studier har vist at terapautisk skriving  hos forsøkspersoner over 3 mnd fikk bedre humør, bedr søvn, sjelsro, og ble mindre deppa. Tror du på dette?

Klikk her for å lese mere: http://tara.no/article/85447-7-tips-om-skriveterapi/gallery/551838

 

 
Kristin Floods beste råd til hvordan du kan bruke skriving som terapi. (Bilde lånt fra Tara.no)

Man trenger ikke skrive et poetisk dikt, bare bruke det som en slags dagbok, og bli et bedre "jeg" ved å bla tilbake i boka, og følge utviklingen. Dette er også påvist å ha en meget positiv effekt ved sykdom,  ved noens bortgang, om man skal ha en ny jobb, hva man ønsker seg her i livet, hvordan man reagerer i forskjellige situasjoner osv. Kanskje man da kan gå tilbake å finne løsninger på dette, ved å stille seg spørsmålet: Kunne jeg gjort det annerledes i dette tilfellet, eller var jeg den personen jeg ønsket å framstå som?

Denne atrikkelen fikk meg til å tenke litt over hvordan jeg vil framstå for andre, og hvilke signaler jeg gir. En flott artikkel som skaper inspirasjon hos meg. 

 

Bladet har også flotte motesider med råd fra Storm Pedersen. Her er det enkle, og gode råd til oss 40+, ang klær og makeup, pluss at bladet har flotte bilder av sine Tara modeller iført klær i forskjellige stiler, farger, og kroppsfasonger i hver utgave.

Er du interessert i et abonnement, er det et meget godt tilbud til deg , om du går inn på denne linken:

 

 http://shop.tara.no/node/18972/form?media=Stylishline&ms=1&popup=1

 

   


 Dette er som sagt et blad som er verdt å abonnere på. Så hyggelig når det kommer i posten. Da kan du sette deg ned og kose deg skikkelig, lese fine artikler og se inspirerende bilder innen mote, interiør og mat. Om du bestiller via denne linken, får du også en velkomstpremie som er et  Charms armbånd fra en kjent norsk designer. Tøfft armbånd i sølv og skinn.

 

 

 

 

Her er et bilde lånt fra Tara.no, hvor det viser hvor flott det er med sterke farger til oss 35+

Her er mitt forslag til hvordan kle seg fargerikt og fint, med inspirasjon fra Tara sine sider.

 
Taramodellene 2012  (Bilde lånt fra Tara.no)

 

 

 

....Sånn er mitt forslag til bruk av sterke farger:
Farger

 

Kjoler fra H&M og Mango.com, sko fra H&M/ Bianco/ Dinsko, Vesker fra H&M og Mango.com, accessories fra Nelly.com og H&M....

 

 

...eller du kan bruke sterke farger slik:

farge
(Dette innlegget er skrevet på oppdrag fra Tara(som synes bloggen min var flott , og jeg anbefaler bladet med glede. Men innholdet/vurderingene er det jeg selv som står for.)
Abonnerer dere på Tara ?
Trykk på bildene og du finner ut hvor varene er fra på begge bildene :-D
Klæm fra mæ

 

 

 

 

4 kommentarer

Tove M

08.05.2012 kl.20:07

Er så morsomt å følge deg :-) da ser jeg at det er muligheter selvom en ikke har masse penger, men opptatt av klær, takk for fine tips :-)

Line Solbakken

08.05.2012 kl.21:19

Tove M:

Åhhh så godt å høre Tove :-D Man trenger ikke masse penger for å se fantastisk ut. Bare være litt kreativ og se muligheter :-D

klæm

Guro

09.05.2012 kl.16:40

Abonnerer på Tara ja, mange flotte artikler om selvutvikling, livshistorier, mote osv. Så løp og kjøp jenter :)

Line Solbakken

10.05.2012 kl.12:10

Guro:

Ja enig med deg. Flott blad, med masse flott lesestoff. Det koster heller ikke mye å abonnere på det :-D

klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits