More shoes....

Nye sko fra Nelly.com...

På Nelly.com har de nå kjempesalg, hvor du kan gjøre kupp på masse masse sko.

Disse var satt ned til 189,- kr, jeg er kjempefornøyd med dem. Har til og med kjøpt meg ankelsokker som jeg kanskje blir å bruke til disse, og de var IKKE vonde å gå med pga at de har en platå foran som gjør at de ikke blir så forferdelig "bratte"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likte dere disse skoene?

 

Klæm

10 kommentarer

... :)

20.04.2012 kl.21:48

Fine :)

Evy

20.04.2012 kl.21:51

Flotte sko!

Jeg satt faktisk å så på skoene til folk i dag på bussen - og de aller fleste damer går i "joggesko"! Jeg er opptatt av sko, og skulle gjerne hatt noen tips til flotte sko, uten hæl. Men jeg har inntrykk av at da bruker folk tøysko?

Hva er fint til smale bukser feks?

Line Solbakken

20.04.2012 kl.21:56

Evy:

Ankelboots..definitivt. Istedet for joggesko/tøysko kan du bruke litt finere sko, som feks ballerinasko. De er kjempesøte, og de fleste skobutikker har sånne. Løp å kjøp :-D

Go helg te dæ

Line Solbakken

20.04.2012 kl.21:56

Takk takk :-D

klæm...:

Lina

21.04.2012 kl.00:42

Veldig stilige.Skulle ønske jeg klarte å gå med slike.

Synes dette med sko er vanskelig. Synes det er kjempefint bår jeg har på meg sko med bittelitt hæl. Trenger ikke være mange cm, bare bittelitt hjelper. Samtidig er jeg avhengig av sko jeg kan gå masse i uten å bli sliten i beina, og da ender jeg ofte opp med joggesko eller andre flate sko. Det gjør også at jeg kler meg mindre fint enn jeg kanskje har lyst til noen ganger, forsi jeg ikke synes tøyet jeg har mest lyst til å ha på matcher joggeskoene.

Line Solbakken

21.04.2012 kl.09:10

Lina:

Ja, litt utfordring det derre. Hva med å prøve kilehæl, eller gode og søte ballerinasko?

klæm

Tove

21.04.2012 kl.09:23

Lekre sko du har kjøpt. Både disse og de brune du avbildet en dag tidligere.

Det er mange fine sko å få kjøpt på nettet, men det er så vanskelig å finne riktig størrelse, som jeg synes kan variere veldig. Jeg fant et par sko i en butikk, men prøvde dem ikke for dem var drøye i pris. Kunne ikke få dem utav tankene etterpå. Så noen uker senere stakk jeg innom butikken for å kjøpe allikevel. Meeen... skoene var for store. Jeg bruker vanligvis str. 36, og de hadde dem ikke i mindre. Like så greit, nå har jeg fått dem utav hodet. Sko skal passe foten som hånd i hanske. Konklusjonen er: jeg orker ikke bestille på nett, for jeg orker ikke styret med returen. Beundrer dere som finner passe og komfortable sko på nett. Der er jo et helt hav å velge i :)

Line Solbakken

21.04.2012 kl.09:25

Tove:

Å bestille på nett er morsomt..Har fått en del sko i feil størrelse, men synes det er enkelt å greit å putte dem i en pose og sende dem i retur. Godt at skoene ikke passa da egentlig, og som du sa, da fikk du dem ut av hodet..hehe
Go helg Tove :-D

klæm

Evy

21.04.2012 kl.21:15

Hm, hva mener du med ballerinasko? :)

Line Solbakken

21.04.2012 kl.21:31

Evy:

Du kan bruke ballerinasko istedet for sko med hæler. Ballerinasko er flate, søte sko...Se på Dinsko eller Bianco. kanskje du kunne bruke dem istedet??

klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits