Mere før og etter...

Heisann.

 

Monika ville ha hjelp og råd fra meg, og det fikk hun. Råd og hjelp gir jeg med glede, og det er veldig gøy å se forandringen, når den blir så stor. Og dette bare med klær!!!!. Make-up og hår må også tas med i samme slengen, DA blir alt perfekt. Make-up og hår ble det lite tid til med den tidsrammen vi hadde, så her var det klær vi satte i fokus.

 

 

 

   FØR.....

    
 

 

    ETTER....

 

    

 

        Før....og etter.....

Dette er ett av antrekkene Monika prøvde. 

Her gav jeg tips om at hun egentlig kler sterke farger, og særlig farger som orange, rustfarger, varm grønn, fersken osv. 

Her har vi også valgt nude-fargede pumps med bahagelig hæl fra Marco Tozzi, som gjør at hun får en lengre siluett. I de andre antrekkene tok jeg ogå sikte på å gi henne råd om å kneppe opp bluser, for å skape en lengre og slankere siluett, samt å holde seg litt unna pologensere, da Monika får en nveldig kort hals ved å bruke det. Skjerf er "mykere" og kan løse opp og sette farge på et nøytralt antrekk.

Også tilsittende klær og kjoler som får fram formene hennes er det verdt å prioritere. Siden hun har en høy midje, må vi skape en illusjon av lengre overkropp og prøve å balansere underdel og overdel.

Dette antrekket er flerbruksvennlig, og kan kombineres med forskjellige plagg, så her har hun mange muligheter :-D

 

Ha en fortsatt flott dag alle sammen

 

 

 

2 kommentarer

17.04.2012 kl.19:59

Tusen takk! Jeg ble superfornøyd og mer observant på hva som kler meg av farger og snitt osv. Neste skritt på veien er nå å dra til frisøren og få skråskjært luggen :-)

Klæm te dæ fra mæ .

Line Solbakken

17.04.2012 kl.21:11

Anonym:
Godt å høre at du ble fornøyd. Tror det kommer til å bli veldig kledelig til deg med en røff og skjært pannelugg :-D

klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits