Petite...

Go morgen blogglesere :-D
Er du lite og slank, eller lang og tynn uten former, og kanskje sliter med å finne klær som passer? Føler du at klærne bare henger og at du ser ut som en strek uansett hva du har på deg?
Prøv å finne klær med folder og volanger, såkalt "peplum", som er festet til toppen, og har folder som skaper en illusjon av at man har hofter. Finn også skjørt med folder i livet :-D
Her har jeg satt opp et forslag fra H&M, i vårens duse farger. Vi som ikke er petite, kan også bruke disse plaggene. Men kanskje styre unna de to toppene i midten som har "peplum".
Skjørtene og de andre overdelene kan vi godt bruke. Det brune skjørtet i imitert tynt skinn er kjempefint, og kler mange kroppsfaonger. Flott til sommer, og bare bein. 
Smør dere inn med brun uten sol, og vis beina deres folkens. Det er sommer, og om dere tror at andre reagrer på plagg dere har på dere, så tar dere mest sannsynlig feil. Dere er deres største fiende her. Synes dere at beina deres er stygge, så gå for skjørt og shorts som går ned til kneet, ta på slvbruning, fremhev ankler og legger med fine sko (høye høler eller lekre sandaler)....FOR: de aller fleste har pene legger, enten om de er tynne eller fyldige. Hjelper det å skjule dem i lange skjørt og bukser...hmmmmmm....I følge meg; NEI...
Det var dagens tale fra meg, så kom igjen, vis bein og hud nå til sommeren damer, og dere kan frotse i flotte farger enten om de er sterke, eller om det er dusere pastellfarger :-D
petite
Kommenter gjerne hva dere liker og ikke liker, om dere har ønsker hva jeg skal skrive om osv. Neste innlegg blir om styling av røde/orange/mørk rosa jeans, og så kommer et med solkrem, og etter det et innlegg med før og etter bilder av lørdagens styling på Torgkvartalet.
Noe dere ønsker jeg skal skrive om?

 Ha en flott søndag alle sammen :-D

 

klæm

4 kommentarer

Tove

15.04.2012 kl.19:07

Fine antrekk alle sammen. Nr. 1 fra venstre er kjempesøtt, sommerlig og friskt. Det skjørtet står på ønskelista mi nå. Likte også veldig godt antrekk nr. 3. Blusen er veldig flatterende med de rynkene i midjen. Et klassisk og stilig antrekk.

Jeg prøvde en peplum-topp a lá den turkise, men den kledde overhodet ikke min petite kropp. Pga litt størrelse på puppene må jeg opp i størrelse, og da ble toppen altfor lang. Så den rosa toppen du har funnet her, ville nok ha passet ypperlig i stedet.

Håper du får ei ny fin uke.

Line Solbakken

15.04.2012 kl.19:40

Tove:
Ja skjørtet er kjempesøtt. Toppen i rosa er det plass til pupper i, og den er ganske så kort, så den kunne nok passet deg sånn som du beskriver.
Har vært sliten etter en tøff uke jeg nå, men etter avslapping i dag, er jeg klar for en ny og spennende uke igjen :-D

klæm

Monica

17.04.2012 kl.14:51

Supre tips for en lang stankelbein som meg ;) Kunne du tenkt deg å lage et innlegg om hvordan integrere bruk av belter i en outfit? Jeg følger flere amerikanske blogger hvor belte i livet er vel heller regelen enn unntaket. ;) Jeg er imidlertid usikker på hvilke belter som kan passe til meg (smalt liv og kort overkropp), hvilken breddestørrelse jeg skal gå for osv. Takker! :)

Line Solbakken

17.04.2012 kl.17:45

Monica:
Heisann :-D
Jeg elsker belter, bruker det hver eneste dag som accessories. Har brukt belter som pynt på antrekk i mange mange år, og har fått kommentarer på det ja!!!
Skal lage ett innlegg om det, for mange er faktisk redde for å bruke belter. Takk for tipset Monica :-D

klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits