Cubus..og litt Dinsko

Hei igjen...
Nå er våren endelig på vei hit til Trøndelag også. Masse snø har smelta her i dag i den deilige vårsola. Meldt regn til uka, så da håper vi denne hersens snøen blir borte for denne gang. Her har jeg satt opp et forslag til duse nyanser(elsker det) fra Cubus. Den hvite toppen med frynser helt til venstre, den er fin den. Den skal jeg skaffe meg. Den er litt firkantet i fasongen, men det kan reddes med at man kjører litt sånn fjortis-stil, og putter den litt nedi buksa foran. Da blir det fint for de fleste kroppsfasonger synes jeg .-D Her kan man jo også sprite det litt opp med sterk farge på belte/sko/accessories evt.
Personlig synes jeg beige og hvitt er nydelig sammen, og jeg er veldig glad i ton-i-ton antrekk.
Cubus
Hvite jeans er et "must" denne våren. De finnes i mange forskjellige takstil kvaliteter, så her er det noe for enhver.
Hva synes dere? Er ikke disse antrekkene litt stilige til oss "litt voksne" damer?
Klæm fra mæ

 


16 kommentarer

solkro

09.04.2012 kl.18:58

Elsker hvite bukser:) men veldig upraktisk med hund i hus,flotte antrekk<3

Line Solbakken

09.04.2012 kl.19:00

Hehe..ja det skjønner jeg.

Du får ha de på deg når du skal bort på besøk, eller være ute :-D

klæm

marina

09.04.2012 kl.21:37

flotte antrekk alle tre. Har også hund så en del bukser må jeg ta av meg når jeg kommer hjem og kun bruke på jobb/på besøk. Man må lide litt for skjønnheten... hihi

Line Solbakken

09.04.2012 kl.22:27

marina:
hehe...ja, men greit å ha noe til finbruk også. Litt upraktisk, men hvite jeans er jo bare såååå lekkert :-D

klæm

Mette

09.04.2012 kl.23:48

Liker at bloggen din ikke er så privat som mange er (ramser opp alt de gjør i løpet av dagen, og deler "alt"). Veldig bra med antrekk fra kjedebutikkene, stort pluss for det og fine, stilige, "rene" sammensetninger. Fortsett akkurat som du gjør. Er inne flere ganger pr. dag for å sjekke om du har postet nye innlegg.

Line Solbakken

10.04.2012 kl.07:49

Mette:

Tusen takk Mette :-D Hyggelige tilbakemeldinger er godt å få. Setter stor pris på at du liker bloggen min, og anbefal meg gjerne til andre du kjenner :-D

klæm

Kari

10.04.2012 kl.11:09

Hei Line

Ble så glad når jeg oppdaget bloggen din for noen uker siden. Fint med en blogg som er skrevet av en dame på min alder. Du er blitt en av mine faste bloggere som jeg må innom hver dag. Jeg leser en del blogger, men felles for de fleste er at de som skriver bloggen er i 20- årene. Mange klær er fine på dem, men jeg lurer av og til på om jeg kan bruke de samme klærne som dem. Jeg blir selv 38 år, har 3 barn og jobber med økonomi i et industrifirma. Jeg har gått noen runder med meg selv og lurt på om det finnes noen regler for hva jeg kan gå med og ikke. Ut fra kroppen min kan jeg gå med det meste bare det ikke er alt for vidt, jeg er en str 34 og ganske lav(1,63), men jeg lurer på andre kan reagere på noen av klærne mine. En bør vel kanskje ikke tenke så mye på hva andre synes, men det finnes kanskje noen grenser. Jeg vurderte en stund før jeg torde å gå med shorts, korte skjørt og skinnbukse på jobb men nå gjør jeg det. Jeg ble veldig glad når jeg jeg så blidene av deg i shorts for noen uker siden. Fint at det ikke bare er meg. Stilen min er forøvrig ganske klassisk og feminin, men med rocka og bohemske innsalg innimellom. Liker å leke meg litt med stilarter. Interessen min for klær har bare økt selv om jobbmiljøet mitt og det at jeg er blitt mor til 3 små er faktorer som kanskje ikke er så forenlig med denne interessen. Har du noen mening om dette? Finnes det noen klesregler for meg som nærmer meg 40? har du noen generelle klesråd til en dame på min alder?

Liker forresten veldig godt bloggen din. Fint med en ren moteblogg. Og du er en veldig flott dame og vet hvordan du skal fremheve det! Misunner deg fargene dine. Synes mørke damer kler flere klær enn lyse som jeg selv er. Kunne ønskt jeg bodde i din landsdel da skulle jeg bestilt en time hos deg.

Klem fra

Kari

Christine

10.04.2012 kl.12:48

Hei, ser du etterlyser tilbakemelding på bloggen din, så då skal du få det :-) Eg les berre ein einaste blogg, og det er din. Eg liker den kjempegodt, og syns du legger ut masse fine antrekk og tips for oss som er rundt 40. Gler meg til å lese det du skriv! Kvite jeans trur eg ikkje du får på meg, men ser mykje anna eg vil prøve. Du er litt meir vågal enn meg i farger etc, men eg ser jo at det er flott og plutseleg ein dag så tør eg og ;-) Syns også det er bra at du velger mykje frå kjedebutikkane - då er det litt lettare for oss som ikkje bur i store byar å få tak i plagga. Tipsa systera mi om bloggen din, og ho er også blitt fast lesar. Skal tipse nokre venninnner, tenkte eg. Stå på!

Line Solbakken

10.04.2012 kl.20:05

Christine:
Jeg er helt overveldet av kommentaren din. Tusen tusen takk :-D Supert at jeg får tilbakemeldinger, det gir meg mere giv til å fortsette.
Og takk for at du tipser bloggen min videre :-D
Klæm

Line Solbakken

10.04.2012 kl.20:07

Kari:
Tusen tusen takk for en fantastisk tilbakemelding. Jeg setter ufattelig stor pris på tilbakemeldinger, da vet jeg hva jeg gjør bra og ikke så bra. Her var det jo bare skryt fra deg, og jeg bøyer meg i støvet for denne tilbakemeldinger.

Stooooor klæm

Kirsti

10.04.2012 kl.22:44

Veldig fine antrekk - gode ideer til jobbantrekk.Jeg synes det er vanskelig med vårlige kontorantrekk (vil jo ikke ha svart, da...) Her var det fine tips! Hvilken lengde anbefaler du på dressjakker når man er litt brei over rumpa? Korte? Lange? Åpen eller lukket jakke? Hilsen meg

Line Solbakken

10.04.2012 kl.22:50

Kirsti:

Takk takk..Viktig for selvfølelsen det å bruke kanskje 5 min ekstra om morgenen for å gjøre seg fin. Enten med sminke eller klær, eller rett og slett begge deler.
Jeg lurer bare på hvor høy du er før jeg anbefaler deg lengde på dressjakken jeg? Men som regel så kan man velge en som er innsvinget, med en knapp like under brystene, eller ha den åpen. Men det at den er innsvinget og kanskje har skulderputer(om du er smalere over skuldrene enn over rumpa) er den mest kledelige fasongen uavhengig av kroppsfasong egentlig. Men om du er kort, så ikke velg en dressjakke som går deg til langt nedenom rumpa :-D

Klæm

11.04.2012 kl.17:57

Tusen takk for tips! Jeg er 180 cm med laaange ben... Egentlig bra, men siden jeg har brede hofter og smalere skuldre blir det liksom fort veldig mye underkropp og lite overkropp:)

Line Solbakken

11.04.2012 kl.18:37

Anonym:
Ok....lange jakker med skulderputer, og forskjellig farge på bukse og topp er tingen for deg da...prøv å bryte opp lengden på kroppen din, slik at du får kompensert for lengden din, og balansert overkropp og underkropp :-D

klæm

Kari

12.04.2012 kl.13:52

Tusen takk for at du tok deg tid til å svare meg på e-post. Jeg har et annet spørsmål også, mulig du har skrevet om det før, men jeg er jo ganske ny leser. Jeg lurte på om du kan si noe om hvordan du steller håret ditt. Jeg synes du er så fin på håret. Har du et produkt å anbefale til å ha i håret før varmebehandling? Eller har du noen gode stylingprodukter å anbefale? Jeg har naturlige krøller i håret(men ikke krusekrøller). Jeg lurte også på om du bruker selvbruning og har noen produkter å anbefale? Sminketips hadde også vært kjekt, med anbefalte produkter.

Klem fra Kari

Line Solbakken

13.04.2012 kl.07:28

Kari:
Heisann..bare hyggelig å kunne hjelpe. Ikke bestandig jeg kan svare alle på det de lurer på, men prøver når jeg en sjelden gang har tid.
Skal prøve å imøtekomme ønskene dine her så godt jeg kan :-D Innlegg om selvbruning kommer om ikke lenge iallefall :-D

klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits