Thumbs up???

Heisann
Når det kommer til klær og mote, så har jeg ganske klare, og sterke meninger om ting. Mange kan være uenig med meg, og det er greit., for her på bloggen legger jeg ut mine meninger, og klær utifra min smak.
Jeg er så utrolig lite glad i leopardmønster. Eller rettere sagt, jeg kan nesten ikke fordra det, enten om det er på unge mennesker eller de litt eldre. 
Mange synes denne looken skriker: SEXY, men for meg så uler det: BILLIG.
Synes det ser krampeaktig ut på oss 35+, ser ut som om vi klyper oss fast i ungdommen, for leopard mønster er jo sexy åkke som....eller???? Jeg sier NEI!!!
USJ...

Synes heller at vi voksne damer kler bedre litt blomster og mykere linjer jeg. Vi trenger å myke opp de harde linjene vi får i ansiktet når vi blir eldre. Vil vi ha fokus vekk fra ansiktet, så kan vi med fordel velge mønster på klær. Og et annet viktig tips: bruk belter for å skape former og for å myke opp et antrekk.

Her er noen forslag fra våre kjære kjedebutikker. Trykk på bildet, så kan du se nede til høyre hvor disse plaggene kommer fra: 


Dress
Hva synes dere da damer? Er dere sterkt uenige? Fortell meg hva du mener om dette....
Ha en flott dag alle sammen

 


20 kommentarer

Wenche

06.03.2012 kl.12:08

Helt enig med deg når det kommer til dyremønster på klær og sko. Glemmer aldri for 14 år siden når jeg gikk meg på Ingeborg Sørensen i Oslo en kveld, ...leopard fra topp til tå...grøss! Det oste bare "panikk" og billig av hele dama!

Line Solbakken

06.03.2012 kl.12:12

Wenche:

Hahaha...ja er bare sååååå enig med deg at det oser "Panikk" av dyremønster, og spes leopardmønster...uhhhhh... LIKER IKKE :-D

Klæm

lulltove

06.03.2012 kl.12:12

Jeg har en leopardkjole fra Isabel Marant. Den er superkul. Har brukt den masse, både til hverdags og fest. Med sorte, tette strømper, bikerboots og en strikket sort cardigan er den bare røff.

-Og jeg er 51 :) - Og IKKE billig :)

Line Solbakken

06.03.2012 kl.12:14

lulltove:

Ja, det er bra vi har forskjellig smak. Det er jo det som gjør mote så spennende :-D. Vi oppfatter også signaler som sendes ut veldig forskjellig, og synes det er bare SÅÅÅÅ bra at du sier din mening om dette :-D

Klæm

06.03.2012 kl.12:55

Enig med deg: Jeg liker ikke leopard mønster - syns det ser fælt og billig ut! Uff!

Trine :)

06.03.2012 kl.12:55

Som så mye annet er det like ofte materialvalget i plagget og fasongen som gir sluttresultatet sexy, ok eller not ok. :) Men, i utgangspunktet er jeg enig i at slikt mønster er no-no. :)

Line Solbakken

06.03.2012 kl.13:04

Anonym:

Ja jeg er enig med deg :-D

Klæm

Line Solbakken

06.03.2012 kl.13:06

Trine:

Jo da, jeg er enig i det du sier om materialet og fasongen. Men om det så er et skjerf, så synes jeg det virker "panikk". Finnes masse annet som jeg synes funker bedre for oss voksne :-D

Klæm

Line

06.03.2012 kl.13:28

kunne ikke sagt det bedre selv:)

ytterst få som kler leopard mønster uten å se "billig" ut.

takk for alle gode råd og tips du gir oss...:)

ha en fin dag

klem Line

Line Solbakken

06.03.2012 kl.13:57

Line:

Så bra du er enig. Kommer sikkert til å få mange reaksjoner her, håper folk kan si sin mening. Det er jo det som er morsomt :-D

Jeg synes definitivt vi burde velge annet enn leopardmønster .

Takk for at du leser bloggen min, morsomt at mange legger igjen kommentarer.

Ha en flott dag videre du også

Klæm

Nanne

06.03.2012 kl.14:15

Tja, jeg liker faktisk leopard/dyremønster, jeg - men fortrinnsvis på tilbehør som skjerf eller sko, og jeg ville ikke brukt begge deler samtidig. Noe annet som jeg synes er viktig er at spesielt leopardmønster er i litt andre farger enn de "opprinnelige" - jeg har et stort skjerf som vel godt kan kalles leopardmønstret, der mønsteret er sort og muldvarpfarget på en lys sandfarget bunn, og jeg har fått masse komplimenter for det skjerfet:) Ellers synes jeg reptilmønster kan være ganske stilig, har sett en del av det nå i vår. Viser jo bare hvor forskjellig smak man har, da - jeg liker f.eks. ikke blomstermønster noe særlig, og spesielt ikke med mye farger, det forbinder jeg enten med småjenter eller gamle damer! ;) Bra post, dette var gøy!

Hege

06.03.2012 kl.15:10

Jeg likte også denne posten. Det er morsomt å kunne diskutere ulik smak og ulikt syn. For min del liker jeg dyreprint godt. Det kommer an på materialvalg og fargesammensetninger om jeg synes det funker eller ikke. Tradisjonelt sett har jeg også et inntrykk av at de som bruker det, (når det ikke er spesielt trendy), gjerne er eldre damer, så jeg tenker ikke at det er for "ungt" for de som ikke er 25 lenger. ;-) Leopardbuksene fra Current Elliott som kom ifjor synes jeg er et godt eksempel på dyreprint som kan funke helt supert om man holder andre deler av antrekket enkelt.

Bra blogg du har. Fint med moteblogg beregnet på oss voksne. :-)

Line Solbakken

06.03.2012 kl.16:24

Nanne:

Hæli å få luftet sine meninger innimellom ja. Tror det er viktig jeg.

Arti å skape litt reaksjoner her også, for mote blir oppfattet veldig forskjellig fra person til person :-D

Klæm

Line Solbakken

06.03.2012 kl.16:26

Hege:

Bra du likte posten. Godt å få lufta sine meninger, det er sikkert. Vi ser jo bare her hvor forskjellige oppfatninger, og forskjellig smak vi har.

Klæm

@nne-mor

06.03.2012 kl.18:15

Enig med du!

Line Solbakken

06.03.2012 kl.18:39

@nne:

Så bra..Nesten uavgjort her nå..hehe..morsomt dette ;-D

Klæm

07.03.2012 kl.11:10

leopardmønster kan vere kjempefint det spørst på kombinasjonen og tilbehør.Har aldri likt det før men mange er faktisk fine i det og har begynt å like det med åra.Trur nok at synet vi har på leopardmønster har nok noko med genrasjonen vår å gjere.

Line Solbakken

07.03.2012 kl.11:32

Anonym:

Ja kanskje det. Eller der er at vi har sett andre folk i det, og det ikke har sett fint ut, og vi er redd for at det ser sånn ut på oss også. Sikkert en kombinasjon av mange ting. Noen kan ikke fordra blomster, striper eller prikker.

Mote er morsomt. Mange forskjellige meninger. :-D

Ha en flott dag videre

Klæm

Christine

07.03.2012 kl.12:35

Eg syns også at leopardmønster kan vere kult, og er ueinig i at alt leopardmønstra ser billeg ut. Har ein kjempelekker kjole frå See by Chloe som er veldig tøff med tjukke svarte strømper og ankelstøvletter til. Eg skjønner kva du meiner med billeg hvis det f.eks er ein tettsittande og utringa kjole, men det finns jo utruleg mange veldig fine snitt og kvalitetar som kan vere kjempestilig på ei dame på vår alder. Og reptilmønstra sko til ein svart lekker kjole må vel alle aldere ha lov å bruke! Det er når det er overdrive at det ikkje er fint, syns eg.

Elles så er eg ganske ny lesar og fan av bloggen din - kjempebra :-)

Line Solbakken

07.03.2012 kl.13:00

Christine:

Heisann. Synes det er veldig bra jeg, at vi alle ikke er enige. Da hadde det jaggu blitt kjedelig i moteindustrien. Skjønner godt hva du mener ang leopardmønster og snitt, men for meg så blir det feil uansett. Samme med sko med reptilmønster, og leopardprint. Da må de kun ha teksturen, men være sorte synes jeg.

Hyggelig med ny leser. Håper du kan ha nytte av noe her inne :-D

Ha en fortsatt flott onsdag :-D

Klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits