Acne ++

Hei bloggleserne mine. Jeg vet jeg sa det ikke ble så masse innlegg fra meg, men jeg klarer liksom ikke la være.

Som jeg nevnte i går, så var jeg hos en kunde for å hjelpe henne med å rydde i klesskapet, finne kombinasjoner med de klærne hun hadde, og evt fortelle henne hva hun burde investere i. Det ble et meget hyggelig møte, med kaffe og god prat, i tillegg til jobbing. Nå skal jeg sette opp "regler" for henne ang farger og klesvalg. Kjempespennende!!!! 

Dagens insdpirasjon kommer fra Acne. De har masse fint, og jeg liker spesiellt godt deres jakker og sko.

Acne

 


Samtidig benytter jeg annledningen til å la dere se disse utrolig flotte bildene av damer fra 70-90 år.                         Se på de vakre damene her, med en flott stilsans. Hvorfor ikke pynte seg og gjøre seg glamorøs på sine eldre dager? Synes de bare er utrolig fornøyelige jeg :-D   

 

 

                    

 

...eller disse nydelige damene?...

 

                     
Bildene er hentet fra denne fantastiske bloggen, som tar for seg mote for dem som er 70 år og oppover., Virkelig fornøyelig å se bilder og videoer:       http://advancedstyle.blogspot.com

 Dere kan også trykke på "LIKER" på STYLISHLINE Facebookside: http://www.facebook.com/pages/Stylishline/336810193024603

Ha en fortsatt flott dag alle sammen

Klæm

8 kommentarer

linda-mari i London

29.02.2012 kl.11:11

Har så lyst på de svarte skoene fra Acne!

Line Solbakken

29.02.2012 kl.11:17

linda:

Ja jeg også Linda. De er knallfine :-D

Klæm

Nanne

29.02.2012 kl.12:15

Advanced Style er kjempebra, og utrolig mange flotte damer! Ikke noen syrinlilla akryljakker og polyesterbukser med strikk i livet her, nei! En liten digresjon - det har slått meg hvor få mote/stilblogger i Norge som skrives av kvinner på 35+, men både i USA, Storbritannia, Australia og flere andre land, så er dette ganske vanlig, og noen av disse bloggerne er ganske store. Hva tror du grunnen kan være til det? Tror du vi kommer etter, eller det kulturelt betinget?

lulltove

29.02.2012 kl.12:28

Elsker den bloggen :) Skulle gjerne vært med på et sånt bloggsamarbeid for å vise kule norske damer over en viss alder. Det er sikkert mange norske fashionistaer der ute som hadde fortjent litt spalteplass :) Men vi har ikke tradisjon for det. Klima og grisgrendte strøk får ta noe av skylden, men ikke alt.

By the way, LOVE ACNE :) De har så utrolig mye kule saker.

Line Solbakken

29.02.2012 kl.12:40

Nanne:

Tror vi i Norge er mere redd "janteloven" og liker de trygge rammene rundt ting vi gjør. Opplever at de fleste av oss er veldig opptatte av interiør(de over 35) og finnes en drøss med blogger der.og det skjønner jeg godt, for vi tilbringer masse tid innendørs og trenger å ha det fint rundt oss. Vi er nok bare litt seine av oss, og henger litt etter.

Klæm

Line Solbakken

29.02.2012 kl.12:42

lulltove:

Hehe, ja vi har lett for å skylde på klimaet her Nord. BORT med allværsjakken, og fram med finklærne sier nå jeg :-D

Klæm

Kirsti

01.03.2012 kl.08:59

For en flott blogg du har! Jeg oppdaget den tilfeldig for litt siden og har vært jevnlig innom siden. Jeg har lenge vært på leting etter et "inspirasjonssted" for mote - og vips, ble det denne bloggen! Det beste er at du setter sammen hele antrekk med sko, tilbehør og alt - for det synes jeg er vanskelig. Stilsikkert og kjempeinspirerende!

Line Solbakken

01.03.2012 kl.10:12

Kirsti:

Åhhh..tusen takk :-D Flott å høre at du finner inspirasjon her

Ha en superfin dag

Klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits