Hår..

Heisann alle sammen.

I dag skal jeg dele min erfaring med Maroccan oil.  De Marokkanske kvinnene som lever i det tørre klimaet nært ørkenen, har brukt denne oljen i lange lange tider. Derfor har de alltid flott, skinnende hår.                                        

Har prøvd oljen før, men lenge siden nå. Kjøpte denne fra Lee Stafford på Vita. Og jeg må bare ærlig innrømme: Håret mitt ble som fra en shampo reklame. Helt sant.

Fluffy, skinnende og veldig mykt. Dufter fantastisk gjør det også. Denne shampoen og balsamen gjorde underverker for mitt tørre, fargede, lange hår. 

Jeg må bare ærlig innrømme at jeg er veldig nøye på at håret mitt skal skinne og se volumiøst og sunt ut, og denne falt absolutt i smak hos meg. Den tynger heller ikke håret, og gjør det fett som andre shampoer med fuktberikende oljer kan gjøre. Denne er verdt å prøve damer.

 

             

 

 

Håret mitt ble blankt og mykt :-D

 

Nå framover blir det kanskje ikke innlegg fra meg hver eneste dag, pga at jeg må prioritere skolearbeidet mitt litt framover. Det kommer nok til å bli iallefall 3 innlegg i uka, så jeg håper dere vil følge meg likevel, og kose dere med de gamle innleggene mine innimellom?????

Og, kom gjerne med tips om hva dere vil vite mere om: hud, klær, kroppsfasonger(kommer mere her), hår og sminke.

 

Ønsker dere alle en flott dag 

Klæm fra mæ

 


 

 

 

 

 

 

6 kommentarer

solkro

23.02.2012 kl.09:41

Takk for tipset og selvfølgelig skal jeg følge deg du har gitt oss mange gode tips:)

Line Solbakken

23.02.2012 kl.10:49

solkro:

Så flott. Takk for det :-D

Håper du har fått retta på håret ditt, og at du er mere fornøyd. Har du vært hos Jan-Thomas studio igjen eller?

klæm

ernashus

23.02.2012 kl.11:01

Jeg bruker også marokkansk olje i håret, og det skinner! Allerede etter første vask ble det helt blankt og fint, fantastisk. Virkelig verdt å prøve.. Lykke til med studier, ha en fin dag! :-)

Line Solbakken

23.02.2012 kl.11:06

ernashus:

Ja den oljen er bare heilt fantastisk jo. Jeg har en del innleveringsoppgaver føe sommeren nå, og må fokusere på det. Fint hvis du anbefaler meg videre :-D

Ha en flott dag du også

Klæm

vestlandsfrue

23.02.2012 kl.15:23

Håret ditt så veldig friskt ut, så takk for tipset!

Lykke til med lesingen! Blir å følge med videre, og kos dere på besøket!

Line Solbakken

23.02.2012 kl.15:35

vestlandsfrue:

Ja jeg er bare så fornøyd med den hår serien, pluss at jeg er veldig opptatt av å ha et sunt og glansfullt hår også da. Hyggelig at du følger meg videre :-D

klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits