Har lyst på..

Hei alle bloggvenner. Håper dere har sett den nye FB siden min, og trykt på" liker "der. 
I dag skal jeg kjøre nordover til min mor som bor på den fantastiske gården Tilrem, hvor hun og min stefar driver Hildurs Urterarium. Her er link til deres hjemmeside: http://www.urterariet.com/
Tar 5-6 timer å kjøre dit fra Stjørdal, så nå er det bare å hive seg i bilen å ta fatt :-D
Og her noen bilder derfra:
   
   
Så dere skjønner, vi skal virkelig kose oss jeg, kjærestn og barna her resten av uka.
Så til dagens inspirasjon fra meg. H&M har utrolig mye fint i butikken nå, og jeg vet at det kommer masse fint utover våren. Bl.a Marnis kolleksjon den 8.mars.
Her er noen dressjakker med sterke farger, og selvfølgelig den grønne neglelakken som er så "in" nå. Ønsker meg alt dette jeg.
H&M favoritter

 

Finner dere ting på H&M? Det er faktisk fullt mulig å finne et komplett antrekk der fra topp til tå.

Trenger å markedsføre meg litt for å holde det gående her på bloggen min, for jeg jobber veldig mye med den.   Har dere tips til hvordan jeg kan gjøre det, eller om dere liker bloggen min så kunne dere kanskje spredd meg videre til alle dere kjenner? Hadde blitt veldig glad om dere gjorde det :-D

klæm fra mæ

Moteblogger

12 kommentarer

Nanne

22.02.2012 kl.09:00

Næmen så artig - Hildurs Urterarium kjenner jeg jo til, selv om jeg ikke har vært der (ennå):) Dere får det sikkert kjempefint! Den orange omslagstoppen der var bare knallfin!

lulltove

22.02.2012 kl.09:06

Jeg sjekker alltid innom bloggen din, synes du er flink jeg :) Vurderte en gang å lage en fashionblogg for godt voksne damer, sånn som meg (51 år) fordi jeg synes det er så vanvittig mye fokus på helt, helt unge jenter og deres klær og mote. Ville vise at det går an å kle seg flott og ikke minst kult selv om man er voksen. Synes fort voksne damer ser kjedelige og satte ut om de kler seg for klassisk. Kult er tingen, men da må man tørre litt :) Nok om det (kunne skrevet en hel avhandling). Hvis jeg skulle gjort en sånn moteblogger- jobb ville jeg lest andre moteblogger. Ikke disse rosa, men det finnes faktisk veldig mange gode både norske og internasjonale. Ville lagt inn kommentarer med link tilbake. Ville hentet inspirasjon til stoff fra noen av de store (men vær forsiktig med å kopiere, det er IKKE lurt) Ville trålet motemagasiner, norske og internasjonale for inspirasjon og ville vist kule ting, både billige (f.eks fra Ellos) og mer eksklusive saker fra de store motehusene. Skal du jobbe som stylist, personlig shopper er det viktig å være orientert om hvor man får tak i de forskjellige tingene. Å blande dyrt og billig og at det er noe for enhver lommebok er viktig, da får man et bredere spekter av lesere. Kanskje også lurt å lage innlegg fra kule butikker, avbilde antrekk med seg selv eller andre som du synes er inspirerende. Dette ble mye om innhold også, og selvsagt bare min personlige mening. Det er bare å jobbe på! Håper dette var svar på noe av det du spurte om, for jeg tar helt av :))) Masse lykke til!!

ernashus

22.02.2012 kl.09:33

Enda så gammel jeg er finner jeg masse på H&M, fine klær til rimelig pris. Har hørt mye om Hildurs urterarium og sett masse bilder derfra, alltid ønsket meg en tur dit! Så heldig du er som har din mor der, ser ut som en nydelig plass.. Riktig god tur, kos deg masse! :-)

22.02.2012 kl.09:37

Virkelig flott blogg du har! jeg følger deg på bloglovin:-) du burde få opp en rss feeder , slik at de som ikke bruker ting som bloglovin kan få mail hver gang du kommer med et nytt innlegg:-)

vestlandsfrue

22.02.2012 kl.11:21

Blir nesten misunnelig på den turen dere skal på, høres så koselig ut. Jeg kjøpte en orasje bukse i fjor som jeg synes er stilig, men har ikke brukt den i vinter, synes den passer mer til høst/vår og sommer. Så jeg liker godt de skarpe fargene som kommer nå. Jeg skal nevne deg på FB.

God tur og kos dere!

Line Solbakken

22.02.2012 kl.15:18

vestlandsfrue:

Åhhhhh...du må jo bruke den orange buksa? Knallfint å begynne våren med farger litt tidlig da. Vi skal kose oss masse her i Brønnøysund, og tusen takk for at du nevner meg på FB..

klæm

Line Solbakken

22.02.2012 kl.15:19

Anonym:

Tusen takk :-D Har bare et problem. jeg er ingen kløpper på data, så jeg burde nok kanskje få noen som driver med markedsføring til å se på det. kan ingenting om Rss feeder...snufs

klæm

Line Solbakken

22.02.2012 kl.15:20

ernashus:

Ja H&M har masse for alle aldre. Du får ta deg en tur til Brønnøysund vettu :-D

klæm

Line Solbakken

22.02.2012 kl.15:21

Nanne:

Så bra at du kjenner til Hildurs da :-D Og ja, vi skal kose oss masse

klæm fra mæ

Line Solbakken

22.02.2012 kl.18:26

lulltove:

ja, det var det behovet jeg også ville dekke, det med motetips til oss over 40. Men samtidig skal det være en lære-blogg, sånn at man ikke bare kopierer, men blir bevisst på det å finne sin stil, og det man kler, men med sitt eget preg på det. Skulle ønske jeg hadde bedre peiling på data, og visste hvordan jeg kunne legge ut forskjellig. Jeg lærer stadig, men føler jeg står litt fast noen ganger. Og hadde jeg hatt tid til å jobbe bare med bloggen, så hadde det vært enklere for meg. Jeg har 4 barn, jobber, studerer og blogger.

Tusen takk for gode tips, og jeg skal tenke på tipsene dine, samtidig som jeg ikke vil være lik alle andre bloggere.

Og vet du hva: kjempeartig at du er engasjert. Jeg liker at du har tanker rundt det og har gode tips.

stor klæm fra mæ

Anita

23.02.2012 kl.15:27

Jeg synes bloggen din er helt super og jeg er 33.. Har allerede vært å shoppet flere av H&M sammensetningene dine og får masse skryt når jeg går med dem.

Helt supert å få tips om klær nettopp fra h&m for da er ikke lommeboken ruinert etter kjøpene.;-)

Tips om hår og make-up er også veldig nyttig!

Takk for mange gode tips! Jeg kommer til å følge deg i fremtiden også:-)

Line Solbakken

23.02.2012 kl.15:36

Anita:

Åhhhh...så gøy :-D Nå ble jeg glad Anita.

Gled deg til Marni kolleksjonen til H&M. Skal legge ut forslag på det jeg mener er verdt å kjøpe der :-D

Stooooor takknemlig klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits