Bianco, Cubus og Eurosko

Go søndag alle bloggvenner :-D
Når du går inn i en butikk, er du noen ganger i den stemninger hvor du tenker: "her finner jeg ingenting, jeg finner aldri noe som passer meg her"?? Har du?
Jeg har, og det mange mange ganger. MEN hvis jeg da først går inn og snur tankene litt positivt, så har jeg da altså funnet noen av mine absolutte favoritter når jeg har vært i denne stemningen.
Cubus er et sted hvor jeg finner enkelte plagg innimellom, og jeg finner mange accessories der. Bianco har masse masse fine sko til enhver smak og det samme gjelder Eurosko.
Her har jeg satt sammen litt inspirasjon med klær og accessories fra Cubus og sko fra Eurosko og Bianco.
Cubus, Eurosko og Bianco

Eurosko har masse fine ankelboots nå i vår, og de orange bootsene her fra Bianco er bare helt råååå. De setter jeg på ønskelista :-D Hva synes dere??

Ønsker alle en flott søndag, og minner om min FB side som du kan følge her:

http://www.facebook.com/pages/Stylishline/336810193024603

 

 

Stor klæm fra mæ


6 kommentarer

Nanne

19.02.2012 kl.11:12

Noen av favorittplaggene mine har jeg faktisk funnet der jeg ikke handler klær til vanlig:) De ankelbootsene fra Bianco var superfine!

Line Solbakken

19.02.2012 kl.11:23

Nanne:

Ja helt enig. tror det er noe med tanken på at man ikke finner noe, men faktisk gjør det likevel som gjør at disse plaggene blir en suksess.

Bianco bootsene er bare rååååå fine :-D Knæsj farge ;-D

klæm

Paafyll:-)

19.02.2012 kl.12:28

Jeg har en egen evne til å finne noe overalt - gikk til eurosko og trodde jeg skulle ha "brente" boots men kom hjem med cowboy ankelboots i en grå lilla farge, - men kjempefornøyd ble jeg:-) ha en fin søndag!

Line Solbakken

19.02.2012 kl.12:44

Paafyll::

Hehe..ja se der ja :-D Jeg har den evnen jeg også, at jeg finner ting overalt.

Ha en fortsatt flott søndag du også

klæm

marina

19.02.2012 kl.18:16

Finner sjelden noe på Cubus, men her var det jo masse fint. Det blir bytur i morra. Likte spesielt antrekket til venstre.

Line Solbakken

19.02.2012 kl.19:24

marina:

Ja er enig med deg. Finner noen enkle plagg nå og da bare jeg også :-D

klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits