Glow..

Heisann.

I dag er det tid for hudpleie tips igjen. Denne gangen fra no7, og Vichy som selges for Boots apotek.

Jeg bruker/har prøvd disse produktene selv, og jeg får ikke penger for å reklamere for disse. Jeg anbefaler dem kun fordi de står til forventningene (mine iallefall), og er gode produkter rett og slett.

 

Denne lette kremen" Radiant Glow" fra No7,  inneholder lysreflekterende partikler, som er supert for oss 35+ , for vi mister mere og mere av gløden og spensten i huden når vi blir eldre. Husk, hvis du har en tørr hud, så bruk en god og feit dagkrem under denne lotionen. Smør heller på for mye dagkrem enn for lite. bare tørk av det som blir til overs. En fuktmettet hud ser mye sunnere ut en en hud som er tørr.

Denne lotionen smører du bare over dagkremen, og den er særlig super om du ikke bruker mye make-up fra før. Huden vil få en fin glød, og den ser sunn og frisk ut. Den er på en måte en make-up krem uten dekkende effekt..

 

Denne kremen fra Vichy kan jeg annbefale deg om du har tørr hud. den heter Cellebiotic, og er egentlig for de som er 60+, men den er super på min hud, for huden min den er virkelig tørr. Så denne bruker jeg nå for tiden, og anbefaler den også til deg om du er 35+ og har tørr og fuktfattig hud.

 

Og husk damer: rens av huden morgen og kveld er viktig, og bruk en skrubb i ansiktet 2 ganger i uken for å skrubbe bort døde hudceller.

 

Om dere lurer på hudpleie, så bare spør.

Håper dere alle får en flott dag, og en stoooor klæm fra mæ

 

12 kommentarer

@nne-mor

17.02.2012 kl.11:11

Takk for supert råd, skal prøves. Jeg bruker Matis for tiden, er noe dyrt så jeg skal prøve disse to neste gang.

Ha en fin fredag!

Mvh @nne-mor

Line Solbakken

17.02.2012 kl.11:24

@nne:

Matis er et bra merke ja Anne -Mor, men som du sier, er det litt dyrt. Min erfaring etter å ha prøvd forskjellige marker, dyre og billigere, er at det dyre er ikke alltid det beste. Vichy er et meget bra merke, til en litt lavere pris enn parfymeri.

Ha en fortsatt flott fredag du også

klæm

Nanne

17.02.2012 kl.12:54

Mine absolutte favorittmerker er Decleor og Exuviance, men dyre, det er de! Akkurat nå bruker jeg en dagkrem fra Korres. Den fungerer faktisk veldig bra, men det er jo et økologisk merke og det kjennes på duft og konsistens. Tydelig urteduft og litt tykkere konsistens enn det jeg foretrekker, så det gir ikke samme "luksusfølelse" som f.eks. Decleor.

Line Solbakken

17.02.2012 kl.13:00

Nanne:

Decleor og Exuviance gir deg en eksklusiv følelse, men holder ikke alltid det de lover. De fungerer veldig bra på "normal" hud, men har du en kombinasjonshud, fet hud, eller veldig tørr hud, så holder ikke disse hva de lover, er nå min efaring iallefall.

De økologiske produktene kommer bare mere og mere inn i bildet, så de må vi bare bli vant med i lukt og utførelse om man vil følge den bølgen tror jeg.

klæm og fortsatt flott fredag til deg
Fabulous at 40...det er sånn det skal være. :-)

solkro

17.02.2012 kl.16:30

Heia

Her ble jeg nyskjerrig for jeg liker alltid å prøve noe nytt. For tiden bruker jeg Linda Johansen sin rose olje på kvelden og om morgenen er det obagi regime er fornøyd men alltid på utkikk etter bedre kremer.

Et lite tips ifra meg er Linda sin rescue mask , tror ikke jeg noen gang har prøvd noe så bra den virker og du både ser og kjenner det:)

Ha en flott kveld og kanskje jeg prøver No 7:)

Line Solbakken

17.02.2012 kl.17:46

Trist jente:

Ja, og vet du hva? Uansett vekt, utseende, alder osv så er det tankene som styrer dette. Vil du være fabulous, så ER du det. det er bare å bestemme seg for det rett og slett.'

Ha en kjempeflott dag.

klæm

Line Solbakken

17.02.2012 kl.17:47

solkro:

Ja gøy å prøve nytt. Den rescue mask fra Linda har jeg ikke prøvd. Den må prøves for meg. Takk for tipset ;-D

Ha en fortsatt flott fredagskveld

klæm

Eva

17.02.2012 kl.21:43

Helt enig med deg, Line, i at det er tankene som styrer.

Jeg er 53 år, og har alltid hatt fin hud. Folk spør ofte hvilke hudprodukter jeg bruker. Stor er deres forbauselse når jeg forteller, at jeg ikke bruker (nesten) noen ting. Hver morgen vasker jeg ansiktet i iskalt vann, men jeg renser aldri huden. Om vinteren bruker jeg av og til litt fuktighetskrem, dersom det er mye frost ute, en krem som selvfølgelig er uten parabener, ikke dyretestet og som regel kjøpt på helsekost. I tillegg lever jeg rimelig sunt og drikker masse vann. Dette fungerer for meg, fordi jeg tror (tankene) det er best for meg. :-)

Line Solbakken

17.02.2012 kl.22:13

Eva:

Så flott å ha en sånn hud, og slike oppløftende tanker. Kjempeflott kommentar fra deg. Tusen takk :-D

klæm

Kari

05.03.2012 kl.02:11

hei hei.

Glad for at jeg fant denne bloggen her. Jeg er 53 og har veldig tørr hud. Men det jeg lurer på og er litt redd for å gjøre er å skrubbe ansiktet. Er redd for at jg skal få mer rynker hvis jeg gjør det. Kan du gi meg råd om det. Om jeg skal gjøre det og ev. hva jeg skal bruke og hvor ofte. Har nemlig aldri turt å gjøre det før. På forhånd takk for svar.

Klem Kari.

Line Solbakken

05.03.2012 kl.07:24

Kari:

Hei Kari, så flott du fant bloggen min :-D

Jeg kan med sikkerhet si at det å skrubbe huden ikke gir deg mere rynker, men fine rynker forsvinner og huden får mere glød.. Om du ikke vil peele huden med skrubb, så finnes det kjemisk peeling hvor du slipper disse kornene som sliper. Den kalles en exfoliator, inneholder mikrokrystaller, som fjerner de døde hudcellene(for det er det man gjør når man peeler/skrubber)Kan anbefale No7 fra Boots(apotek) sin Tot Renew Microdermabras, den er lett og bruke. Du bruker den 2-3 ganger i uken. Er huden din veldig tørr, bruker du den 1-2 ganger i uken.

Klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits