Store pupper...

Mange som har store pupper, sliter med å finne klær. Og de velger kanskje gjerne store løstsittende topper, som bare får hele dem til å se større ut. Skal gi dere noen tips her, som dere kanskje kunne hatt bruk for.

 

Ikke bruk runde halser på overdelene dine. Prøv heller å finne overdeler som er av "omslagstypen" eller har v-utrigning. Toppene bør være mest mulig nøytrale(uten voldsomt mønster om masse detaljer som rysjer), og ha en mørkere farge enn underdelen for å dra blikket nedover.

Og en god, og tilpasset bh er et must for deg. Dette er en investering, og dette bør du legge litt penger i, slik at du får en BH som passer akkurat deg. Rene undertøysforretninger er best på å finne det rette for deg. Ja, det koster litt, men har du en hvit, og en sort BH så kommer du langtg i første omgang.

Toppene bør sitte inntil kroppen under puppene, for å skape en fasong. Fremhev midjen din, eller skap en midje ved å velge topper som sitter under bysten som her:V hals

Ikke velg disse toppene. De vil få deg til å se enda større ut, selv om det føles som om det skjuler for deg:

 

 

Løse overdeler

Bruk også gjerne smykker som går ned til kløften. Tettsittende halssmykker er ikke noe for deg.

Omslagstopper og v-utrigninger, samt cardigan som er åpen, og har litt innsving er dine beste venner. Vis litt kløft, men ikke overdriv. Da kan man lett få en oppmerksomhet man kanskje ikke ønsker.

 

Klæm fra mæ


12 kommentarer

lulltove

13.02.2012 kl.07:52

Så bra innlegg. Den første toppen var veldig fin. Kunne tenkt meg den selv om jeg ikke har store pupper :) Du er flink! Ha en superfin mandag!

Solkro.blogg.no

13.02.2012 kl.08:21

Likte også godt den første toppen men har dessverre store pupper:(

Ha en fin dag:))

Line

13.02.2012 kl.08:43

kjempe bra innlegg :)

ikke alltid like lett og finne topper som passer når man har store pupper.føler klærne alltid blir for store i ryggen når di passer over puppene....

Line Solbakken

13.02.2012 kl.15:54

lulltove:

Takk takk :-D

Ha en superfin mandag fortsatt du også

klæm

Line Solbakken

13.02.2012 kl.15:55

Solkro.blogg.no:

Ja men, disse toppene er jo for deg om du har store pupper jo...løp og kjøp:-D

klæm

Line Solbakken

13.02.2012 kl.15:57

Line:

Ja jeg skjønner. Prøv med tilsittende topper, og man kan skjule en eventuell mage med å bruke belte faktisk (om du ikke liker trange topper, og en cardigan/dressjakke over som er innsvinget og som du har åpen. Du må bare prøve masse forskjellig, og evt få en sydame til å hjelpe deg med å sy inn i ryggen kanskje??

Ha en fortsatt fin mandag :-D

klæm

@nne-mor

13.02.2012 kl.17:15

Flotte topper!! Hvor kan man finne disse?

Mvh @nne-mor

Line Solbakken

13.02.2012 kl.17:42

@nne:

Hvis du trykker på bildet, kommer du inn på siden hvor de selger disse. Disse toppene er kun på nettet dessverre, men lignende topper kan du nok finne butikker også. Spør om de kan hjelpe deg med å finne omslagstopper, som er stramme under brystene, eller bestill disse jeg har lagt ut på nettet :-D

klæm

Vibeke

14.02.2012 kl.11:40

For en helig blogg.! Denne skal jeg absolutt anbefale videre, siden jeg selv ikke er målgruppen! :) Lykke til videre :)

Line Solbakken

14.02.2012 kl.11:48

Vibeke:

Tusen takk Vibeke...så flott at du anbefaler meg videre da..setter stor pris på det :)))

Siv-Inger

24.04.2012 kl.09:42

Utrolig bra innlegg... Jeg er blandt de som har dette problemet. Jeg gleder meg over at jeg følger de rådene du gir, men synes det er vanskelig å finne topper hvor du har søm under brystene (ala den røde toppen) hvor sømmen faller på rett plass.

Irriterende også når kjedebutikker som fører klær i store størrelser ikke kan disse tipsene. Der er det mye runde halser, store mønstre og horisontale striper.... Irriterende!

Line Solbakken

24.04.2012 kl.09:51

Siv:
Så bra du fikk tips her. Kjedebutikkene vil selge klærne sine, kjøper kundene de klærne de lager og kjøper inn, så kjører de på. Mange tenker sånn at: denne var fin, den vil jeg ha!! Da tenker du ikke på hva som faktisk passer seg ang kroppsfasong. Er enig med deg i at ansatte i butikker ikke er særlig flinke til å hjelpe til med å finne klær som passer den enkeltes kroppsfasong. Det er bl.a derfor jeg har startet denne bloggen, og det gleder meg at dere lesere drar nytte av mine tips.

Klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits