Kjoler fra Issa...

Hei igjen. Kommer her med mitt daglige innlegg, og i dag kommer litt kjoleinspirasjon. Denne gangen fra den brasiliansk- fødte designeren Daniella Issa Helayel, nærmere kjent som Issa of London.

Hun designer kjoler som er figurnære men har en flatterende fasong for stort sett alle kroppsfasonger. Hun er også kjent gjennom Kate Middelton, og Naomi Campell....

 

 

Issa London

Når man skal style slike kjoler kan man style dem opp, eller style dem ned. Dette er kjoler som kan brukes til litt finere annledninger, til veldig fine annledninger ved å bruke riktig tilbehør. Disse kjolene har alle en flatterende fasong ved at de er v-utringet, og er tatt inn under brystene, som igjen skaper en illusjon av en midje for de som ikke har det.

Jeg synes personlig at noen ganger kan det bli veldig hardt å bruke sort tilbehør, som sko, til en rød kjole. Jeg bruker gjerne brune sko, og brunt tilbehør til min "lille røde". Synes ar det gir et mykere preg til kjolen.

Og, fjær passer veldig godt til disse kjolene synes jeg. Enten et smykke eller litt store fjær i ørene. Lekkert!!!

 

Hva synes dere?

Jeg blir veldig glad for tilbakemeldinger om hva dere vil jjeg skal skrive/tipse dere om :-D

Er det noe dere ønsker å vite mere om, så bare si fra 

 

klæm

8 kommentarer

lulltove

10.02.2012 kl.07:34

Jeg har 2 Issa-kjoler, men de er mønstrete, så der må tilbehøret holdes veldig nøytralt. Vil gjerne at du skriver litt om hva vi kan forvente oss av sommertrender, både hva sko, klær og vesker angår. Mulig du har gjort det uten at jeg har fått det med meg, men gjerne mer.... Ha en superfin fredag!

Line Solbakken

10.02.2012 kl.08:15

lulltove:

Har skrevet en del om sommertrender før, men kan godt skrive mere.

Issa kjolene er superfine. Kjempefin passform på dem, og dine mønstrete er sikkert utrolig fine.

Ha en fin fredag du også

klæm

Eva

10.02.2012 kl.09:21

Superlekre kjoler, men du verden for noen priser (for meg ihvertfall). :-)

Kunne ønske meg noen innlegg av typen "Luksus vs Busjett", og også noen "Stjel stilen/Få looken"- innlegg. Kan ikke i farten komme med forslag, da det jo mest er unge folk som går på "den røde løper", men har selvfølgelig stilikoner, i 40-50 års alderen i tankene.

Ellers er jeg kjempeglad for bloggen din, Line som den er! Veldig inspirerende. :-)

Line Solbakken

10.02.2012 kl.09:32

Eva:

Har lagt ut bare ett sånn Luksus vs Budsjett før, men dette er noe det kommer mere av. Ja, de prisene der er ikke for alle oss med en vanlig jobb. Dett er er inspirasjon, og er på ønskelista(som så mye annet..hihi)

Skal komme med mere sånt jeg, men gi meg et hint om hvem/hvilke som er dine stil-ikoner, så kan jeg tilpasse litt til og med.

Ha en flott fredag Eva :-D

Eva

10.02.2012 kl.10:20

Hmm, nå må jeg tenke. Liker jo veldig godt stilen til f.eks Kronprinsesse Mary, Teri Hatcher (og de andre fruer), Guri Schanke og Vår Staude, for å nevne noen.

Ha en god helg! :)

Line Solbakken

10.02.2012 kl.10:35

Eva:

Takker :-D Skal se hva jeg kan gjøre jeg ;-D

go helg te dæ åsså

klæm

marina

10.02.2012 kl.18:39

kjolene var ikke helt min stil, men pene og elegante.

Kunne også tenke meg innslag av typen stjel stilen/få looken.

f.eks: Alexa Chung, Olivia Palermo.

Ellers er bloggen din veldig bra.

Line Solbakken

10.02.2012 kl.20:37

marina:

Må nok skuffe deg med å legge ut hvordan man kan få looken/stilen til andre. Dette har jeg tenkt skal være en inspirasjonsblogg for at akkurat dere skal finne deres egen stil. Ikke kopiere andres stil. Jeg har IKKE lyst til at bloggen min skal være slik som alle andres. Håper du har forståelse for det, og beklager at jeg ikke kan oppfylle ditt ønske her.

Go helg til deg

klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits