Ikke så innmari høye..

Noen etterlyste sko man kunne bruke om man skulle bruke høye hæler, men ikke ville ha de aller høyeste.

Når man velger sko med litt hæl, vil de veldig fort se keitete, umoderne og kjærring ut, om man ikke velger den rette formen både foran og ikke minst på hælen. Sitter hælen under skoen som en slags trakt, er skoen lite lekker å se på. Og er hælen en stor firkantet og kort kloss, er det heller ikke et godt valg.

Man trenger jo heller ikke gå i hæler. Man kan velge ballerinasko, eller evt boots med stødig hæl. 

Vil man som sagt ha litt hæl, så vær nøye med valget ditt, og se deg godt rundt før du bestemmer deg. Har satt opp noen tips her, men de fleste er nok kun å skaffe på nettet, men se på utformingen, så er det mulig du kan finne noen i skobutikkene der du bor. Trykk på bildet, så får du opp priser i NOK og hvor du finner skoene :)

 

 

Little heels

 

eller liker du disse skoene bedre? Husk, at boots er fine til både bukser og skjørt/kjoler. De kan også være mere behagelige å gå i for deg som ikke føler deg komfortabel i hæler. De er ofte litt stødigere :)
Medium heels and ankle boots
Begge disse bildene er av sko som balanserer tå og hæl, slik at de ikke ser keitete ut. De blir tøffe eller elegante.
Her er eksempler på sko du ikke bør velge, om du bare vil ha litt hæl. De vil ødelegge antrekket ditt, istedet for å framheve det. 
NOT

 


7 kommentarer

gykkeshobbyblogg

30.01.2012 kl.18:29

Vet du hvor jeg med DE små beina kan få tak i pumps? Jeg kan bruke fra str 35,men jeg finner ikke mye i den størrelsen...

Line Solbakken

30.01.2012 kl.18:32

gykkeshobbyblogg:

Hmmmm... Jeg vet du kan få tak i 35/36 på Bianco, men du kan evt se etter italienske sko, for de er mindre i str enn her i Norge.

Bello-sko tror jeg også har små størrelser. Hør med butikkene om de kan skaffe din str. Men, jeg skal gi deg beskjed om jeg får nyss i hvor du kan finne små str :)

klæm

marina

30.01.2012 kl.18:36

tror også Laredout.no har sko i små str :)

Line Solbakken

30.01.2012 kl.18:38

marina:

Takk for tipset :))

gykkeshobbyblogg

30.01.2012 kl.20:12

Har ikke skobutikker som hjelper til med dette her som jeg bor,så da må jeg inn til de større byene:/ Kjempefint om du sier fra hvis du kommer over noen butikker:)) Tusen takk for svar!

Klem

Eva

30.01.2012 kl.23:17

Tuuusen takk for superflott innlegg! Her er jo veldig mange fine sko, med ikke så høy hæl. Også artig med det siste; "Velg ikke sånne". Haha, de sko taler i hvert fall heelt for seg selv. :D

Du er kjempeflink til dette, Line!

Takknemmelig klem! ;)

Line Solbakken

31.01.2012 kl.06:54

Eva:

Bare hyggelig. Håper du finner noen du liker :-D

Og tusen takk for at du liker bloggen min Eva.

Versågod klæm fra mæ

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits