Konstruktiv kritikk, og dagens inspirasjon

Hei alle sammen. 

Fikk en kommentar i dag "konstruktiv" sådann, som ikke var sendt som en melding, men som en kommentar til et av innleggene mine. Heldigvis så har jeg filtrert ut noen ord, slik at den ble lagt til godkjenning. Hadde ikke vært særlig morsomt om denne hadde kommet i kommentarfeltet synes jeg. Vedk var også "anonym", så jeg fikk ikke svart tilbake. Kjente jeg ble litt lei meg, for konstruktiv kritikk skriver man ikke på den måten da. Hun kunne jo sendt meg en melding i innboksen min kanskje?

Vedkommende sa at jeg uttrykket meg på en slitsom måte(som en 16 åring), og at jeg ville få flere lesere med at jeg kuttet ut den måten å skrive på, altså med smilefjes osv.

Hva synes dere? Dette er jo en formidlende blogg, men skal man være så seriøs da, og ikke skille seg ut fra de andre bloggene? De som har interesse for bloggen min, leser vel det jeg har skrevet alikevel eller? Men hvis dere synes måten jeg skriver på er slitsom, så skal jeg med glede forandre på den(tror jeg gjør det uansett).

Ja, ja man får også noen ganger det man IKKE ber om.

 

Dagens inspirasjon er hentet fra Kappahl. Der synes jeg man må lete godt om man skal finne plaggene som er verdt å prøve/kjøpe.  Men de man finne, er kjempefine. Kappahl har også masse stilig tilbehør, som vesker, smykker, og øredobber.

 

kappahl

 

Klæm fra mæ

25 kommentarer

Wenche

30.01.2012 kl.15:30

Konstruktiv kritikk på riktig måte kan være bra, men hvorfor skal noen fortelle deg hvordan du skal skrive? Jeg selv ser masse fine tips her, og får idéer, er jo ikke alltid jeg er enig i farger, fasonger og klær du legger ut- men det har jo bakgrunn i hvilke farger man kler/ liker og hvilken type man er som menneske. Hadde alle vært enige hadde vi vel hatt lite å velge mellom...Men det er faktisk frivillig å lese en blogg. :-) fortsett som du selv vil du Line. Klem

Line Solbakken

30.01.2012 kl.15:39

Wenche:

Sant som du sier Wenche, det med konstruktiv kritikk. Men noen velger å kalle det konstruktivt, når det egentlig kun er negativ kritikk. jeg oppfattet den konstruktive kritikken som sårende, og ikke som konstruktiv i det hele tatt.

Ikke alle er enige i mine fargevalg, eller mine valg av fasonger på klær, og det må man jo bare tåle. Full respekt for det ja:-D

Takk for hyggelig tilbakemelding Wenche :)

Klæm

Trine

30.01.2012 kl.16:22

Bloggens plassering på listene snakker vel for seg;)

Fortsett som du gjør, det trekker lesere:) og noen er bestandig ute etter å rakke ned. Om hun/han ikke klarer å se forbi smilefjesene så er det vel vedkommendes problem;)

Ha en super dag!

Line Solbakken

30.01.2012 kl.16:27

Trine:

Tusen takk for støtte Trine :))

Ha en super dag du også.!

Peggy

30.01.2012 kl.16:36

Syns det er artig å sjå innom bloggen din,Line...fått nån tips har æ åsså ;)

I gode og onde dager!

30.01.2012 kl.16:40

Jeg tror man må skrive slik man selv synes det er best. Andre kan for så vidt mene hva de vil...

Hilde

30.01.2012 kl.16:41

Fortsett som før:) En kjempe bra blogg,som jeg får mange tips av.

De som kommer med kritikk, bør være så voksen at de kan stå for det de mener.Og da mener jeg at de ikke skal være anonyme, det blir for dumt.

Fortsett å gjøre som du vil,det er jo din blogg;)

Håper du får en fin dag;)

Line Solbakken

30.01.2012 kl.16:43

Peggy:

Tusen takk Peggy. Bra jeg er til nytte

klæm

Line Solbakken

30.01.2012 kl.16:44

Hilde:

Jo, det skal jeg gjøre Hilde. Blir vel sånn når man "stikker hodet fram" tenker jeg.

Ha en fin dag du også:)

Line Solbakken

30.01.2012 kl.16:45

I gode og onde dager!:

Sant det ja. Takk for at du minnet meg på det ;-D

Ha en flott dag fortsatt

Solkro.blogg.no

30.01.2012 kl.17:17

Synes rett å slett du ikke skal ta det innover deg noen kritiserer og noen slenger dritt sånn er det i bloggverden , du er kjempeflink og jeg fikk handlet riktig pga deg så ta det med et smil og gi f***n som de unge sier:)

Ha en flott dag:))

Line Solbakken

30.01.2012 kl.17:25

Solkro.blogg.no:

Tusen takk :) Det er bare sånn at jeg har blogget i et halvt år snart, og kun fått en ekkel kommentar. Men ja, det bryr meg litt hva andre mener, men den kritikken jeg fikk i dag, var skrevet på en veldig nedverdigende måte. Ble lei meg rett og slett. Men skal man leve i denne blogg-verdenen så må man vel bite tenna sammen og d**** i det. Jeg er veldig glad for at du fikk litt inspirasjon av meg her inne, og fikk handlet "det riktige" på bli-ny dagen din..

Stor klæm fra mæ

marina

30.01.2012 kl.18:32

stå på, du gjør en kjempe bra jobb. Takk for at du gir så mye av deg selv :))

ha en fin dag.

Klem Marina

Line Eidem

30.01.2012 kl.18:35

Hei Line :) Syns bloggen din er super, er innom en tur daglig og kommer til å fortsette med det :) (La du merke til smilefjesene haha:) Enda jeg er gamlere enn deg!!!) Det er hærlig og være barnslig hihi :)))))) Stå på du Line, dette kan du :)

Line Solbakken

30.01.2012 kl.18:35

marina:

Tusen tusen takk Marina. Det var godt å høre. Og ja, jeg jobber masse masse med bloggen min. Den tar urtrolig mye tid :-D. Litt vanskelig å få det til imellom 4 barn, jobb og i tillegg studier..puhhhh :))

klæm

Line Solbakken

30.01.2012 kl.18:38

Line Eidem:

Åhhhh.. blir kjempeglad æ no Line. Blir overrasket over at det er noen her i min omkrets som faktisk leser bloggen min:). Ja, jeg er barnslig jeg også, og kommer nok til å være det bestandig egentlig. Takk for støtte

stooooooor klæm

Pam

30.01.2012 kl.18:39

Kjempeflott blogg Line, lærer stadig noe nytt av det du skriver!

Og hva gjør vel et smilefjes i ny og ne i en ellers velformulert og inspirerende tekst?? Jeg liker smilefjesene jeg :)

P ;)

Line Solbakken

30.01.2012 kl.18:44

Pam:

Ja jeg også. Synes det gjør det mere levende, og personlig jeg egentlig :))))

klæm

Hildur

30.01.2012 kl.19:18

hehe, jeg har faktisk den kjolen med blomster på. Favorittkjolen min faktisk ;) Det er greit med konstruktiv kritikk, men det er også greit å ignorere å den konstruktive kritikken man får. Synes ikke at smiletegn er så veldig slitsomt på blogger, så lenge det ikke blir for masse. Men det har jeg ikke tenkt på når jeg har lest din blogg ;) Men konstruktiv kritikk burde kanskje bli sendt som melding.. Jeg bryr meg ikke så masse om jeg får kritikk som kommentarer, for jeg synes det er litt gøy med diskusjoner :P

Line Solbakken

30.01.2012 kl.20:01

Hildur:

Datteren min har den andre kjolen :-D Den er kjempefin.

Skal huske dine råd. Synes også det er moro med diskusjoner, men den kritikken jeg fikk her var skikkelig sårende.

ha en fin kveld videre :)

Hildur

30.01.2012 kl.21:08

Ja er jo forståelig :) Er jo ikke morsomt når noen nærmest går til angrep på deg :) Du må tross alt få skrive på bloggen din som du vil skrive, også får den personen som ikke liker det, bare lå vær å gå inn på bloggen din ;)

Ha en fin kveld du også!

Anita

30.01.2012 kl.21:18

Hei Line,

"Konstruktiv kritikk" av en anonym er ingenting å bry seg med, men når du lykkes i noe må du antageligvis regne med at det kommer flere :-) Jeg leser og skriver mye, og bruker fort å "henge" meg opp i dårlig språk. Jeg leser bliggen din, både fordi du skriver godt og selvfølgelig har mange gode tips. Bare fortsett den gode jobben og bli litt hardhudet. Når det gjelder Kapphal er jeg helt enig. Veldig vanskelig å finne fine klær, men den grå kjolen :-)Tror jeg må en tur på Kapphal. Anita

Line Solbakken

30.01.2012 kl.21:25

Anita:

Tusen takk Anita...setter stoooor pris på denne kommentaren din :)

klæm

Nanne

31.01.2012 kl.11:53

Det der hørtes ikke konstruktivt ut i det hele tatt, synes jeg! Og så skjønner jeg ikke den greia med å ha behovet for å kritisere en blogg på den måten, som andre her sier så kan man jo la være å lese bloggen hvis man ikke liker den. Det sier jo sitt at vedkommende kommenterte anonymt også, da:) Hev deg over det, og fortsett med bloggen din som er kjempefin akkurat slik den er!

Line Solbakken

31.01.2012 kl.12:10

Nanne:

Nei, det hørtes litt feil ut for meg også.. Det var noe med hele måten det var skrevet på. Gav meg litt frysninger...uhhhhhh.. Håper det ikke blir mange sånne da. Takk for støtten :-D

klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits