Vårkjole favoritter....

Jeg er en kjoleperson..ingen tvil om det.  Jeg kan gjerne gå i kjole til hverdags, jeg bare "dresser" den ned litt, ved å bruke boots til den, eller et skjerf, evt en nøytral blazer over.

Har sett med ut noen favoritter som jeg ønsker meg denne våren. De kan alle dresses opp eller dresses ned, med forskjellig tilbehør(som belter, sko, skjerf osv)

 

Her er de jeg har falt for, og som jeg ønsker meg i garderoben min....:-D

 

Vårkjoler

Likte dere disse kjolene, og går dere i kjole til hverdags av og til??

Klæm

 


8 kommentarer

lulltove

27.01.2012 kl.09:11

Jeg går i kjole 2- 3 dager i uken. Med tykke strømper og boots blir det kult til hverdags. Elsker kjoler :) Kjolene på bildet var fine, spesielt den brune :)

Line Solbakken

27.01.2012 kl.09:18

lulltove:

Ja den brune er bare knallfin. Den er i fin ull og koster 2200,- kr. Den kan dresse opp og ned som du sier, enten med smykke, eller med tykke ullstrømper og boots :-D

klæm

Idaton

27.01.2012 kl.15:08

Jeg elsker å gå med kjoler! Gjerne spreke farger om sommeren, men om vinteren blir det mye blått og sort. Føler meg skikkelig DAME når jeg går med kjole, og det blir det mange kompliment av her på bygda hvor jeg bor :)

Line Solbakken

27.01.2012 kl.16:18

Idaton:

Det er herlig da...med så mange komplimenter. bra janteloven ikke er så sterk der da kanskje :-D Ha en flott fredag

stor klæm

mari

27.01.2012 kl.20:53

Blir for det meste jeans på meg. Har som mål å bli flinkere til å gå i kjole og skjørt det er jo så fint.

Håper på å finne meg ett par hverdagskjoler som jeg kan ha på jobb. Kanskje litt enklere en de på bildet :) Syns det er fint å mikse en enkel kjole med en litt stor genser utenpå. Kanskje du har noen tips ?

Line Solbakken

27.01.2012 kl.20:58

mari:

Hmmmm...store gensere er ikke min favoritt. Sånne gensere flater ut kroppsfasongen, og får oss til å se uformelige ut. En enkel kjole og en cardigan eller blazer synes jeg hadde vært et godt valg. Men er man kjempeslank og høy, kan man jo slippe unna med det meste. :-D

Gå i kjole du, det er kjempestilig :-D

klæm

Eva

29.01.2012 kl.13:35

Jeg går kun i kjole når jeg er "tvungen" til det, men nå fikk jeg lyst til mer kjolebruk etter dette innlegg. Og ja, som lulltove sier, så kan det bli kult med tykke strømper og boots. :)

Line Solbakken

29.01.2012 kl.15:34

Eva:

Åhhhhh "mission completed" for meg jo...så hyggelig at du tenker på å gå mere i kjole. Det er bare sååååå stilig, både til hverdags og fest :-D

klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits