Leggings og støveletter.....

Nå er det lov å tenke litt på våren, selv om det mange steder i Norge nå er meldt mere nedbør og kaldere vær. Men vi må drømme, for vi lengter vel alle til lysere tider vel??
Skal i dag skrive litt om hvordan man bruker leggings, og hvilke sko man bruker til.
Har i dag satt opp et forslag til høye, litt tilsittende støveletter, som passer bra til ettervinter, og tidlig vår.                    
 Det jeg synes er meget viktig er: 
- At man ikke bruker høye støveletter med høy hæl. Den kombinasjonen vil gjøre at du ser "billig" ut. Skal man ha høye hæler på støvelettene og de samtidig skal rekke oppunder kneet, synes jeg det passer best til skjørt og kjoler.
- Ikke velg altfor høye støvelletter, som de som rekker deg over kneet. De var svært in for noen år siden, men særlig flaterende og fine synes jeg aldri de har vært.
Leggings er altså "tights" eller "Treggings". Tights er uten glidelås og lommer, mer som en stillongs, mens treggings kan være trange tilsittende bukser/jeans, men glidelås, knapper eller lommer.
Slike leggings er best om man bruker noe som dekker rumpa over(iallefall for oss 40+) som en lang cardigan med kortere topp under, lang dressjakke, eller en tunika. Kommer tilbake til tips om hvordan man setter sammen antrekkene her seinere.
Leggings passer veldig godt til lange enkle støveletter.
Korte boots er også veldig fint å bruke til leggings, det kommer jeg også tilbake til seinere.
Forslag til høye støveletter:
Prøv å finne enkle støveletter i brunt eller sort, de går til alt. Viktig at de ikke har for mange detaljer, og ikke er for lyse. De skal ikke stå i fokus, men de skal komplimentere antrekket her.
Knee-high boots

 Forslag til leggings:

De tre leggingsene jeg har bilde av helt til høyre(med glidelås bak) er mine favoritter fra Pieces. De er flate foran, siter perfekt, og er høy på livet, så man får en flott figur. De får du kjøpt i mange farger på Vero Moda, Pieces, Only og Vila. Denner er et must!!!!


Leggings

Løp og kjøp dere noen flotte leggings folkens. Har du slanke bein så kan du med fordel fremheve de med å bruke fargerike underdeler. Hva synes dere???

Ha en flott dag alle sammen, og stoooooor klæm fra mæ.


 


7 kommentarer

solkro

19.01.2012 kl.13:12

Takker for tips og skal se etter disse i Oslo :)

Ha en fin dag:)

Line Solbakken

19.01.2012 kl.13:13

solkro:

Ja gjør det. Blir full shopping og velværehelg for deg da :-D

Nanne

19.01.2012 kl.14:22

Dette er faktisk en av mine favorittstiler! Med en tights i litt solid stoff og en passelig lang overdel, funker dette bra for oss med litt kraftige lår også, siden støvlettene er med på å balasere silhuetten.

Line Solbakken

19.01.2012 kl.17:17

Nanne:

Helt klart :-D Man må bare passe på så overdelen har litt "fasong"/ definisjon av midje, ellers ser man lett veldig stor ut i hele kroppen..

Klem

gykkeshobbyblogg

20.01.2012 kl.23:25

kan jeg som bare måler 157 cm gå med slike bukser? Ser på de når jeg er i butikken,men prøver de aldri... Klem Gry.

Line Solbakken

20.01.2012 kl.23:30

gykkeshobbyblogg:

Ja det synes jeg absolutt...men bruk korte boots med litt hæl på, så virker beina dine lengre, og hvis toppen din er i nogenlunde samme farge, så ser du enda høyere ut....ut å prøv Gry :)))

gykkeshobbyblogg

20.01.2012 kl.23:34

Tusen takk for hjelpa Line:)) Klem

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits