Overdeler for Pære-form...

Heisann alle sammen :))

Skal i dag ta for meg kroppstype "Pære" som er en kroppsfasong mange av oss kvinner har, i større eller mindre grad. Har skrevet om det før, men gjentar gjerne sånn at dere kan repetere dere også :))

De viktigste trekk for Pære-form er:

  • Brede hofter
  • Smalere skuldre
  • Som oftest ganske små pupper

 

For at kroppen skal se balansert ut, så må fokuset vekk fra hoftene, og heller dras opp mot overkroppen. For at skuldre og hofter skal være balansert (se like brede ut) er det vikrig at du velger topper som trekker oppmerksomheten dit. Toppene bør ha riktig stil og form, krave, v-utrigning, "bølge seg foran"(lager folder), ha print/mønster, sterke farger, og skulderputer eller evt volanger/legg på armer/skuldre er bra.

 

 Slik ser en pæreformet kropp ut. Husk: Pæreformede kropper kan også være tynne !!!!


 

bluser for pæreform

 

 

Toppene skal helst slutte på toppen av hoftene, evt være tilsittende med splitt i sidene, og lengre bak og foran. Unngå jakker og topper som slutter midt på rumpa/midt over hoftene. Dette vil gjøre at du ser firkantet og bred ut over hoftene.

Topper med tre fjerdedels lengde(stopper under rumpa) er den mest flatterende for denne fasongen. Pass da på at toppene er litt innsvinget i midjen, sånn at man kan få en illusjon av midjen.                     

Prøv som en regel å finne topper som trekker oppmerksomheten opp mot halsen, ved hjelp av v-hals, stort smykke, båt-hals osv :))

 For pear shaped

En annen gylden regel er å velge overdel i samme farge som underdel, eller velge en lysere overdel enn det du har på underdelen :))

 

Kommer med flere tips til alle fasonger, og også et tips til hvordan man lager krøller med rettetang:))

 

 

Stor klæm fra mæ

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits