Genseren......

Go søndag alle blogglesere :))

Fikk en henv. i går om jeg kunne skrive om fine gensere. Det skal jeg gjøre, men jeg må samtidig bare inrømme. at genser er ikke mitt favorittplagg. Mange fine gensere der ute, tykke, tynne, lange og korte, men det er litt med det at man bruker det man føler seg vel med. Har prøvd mange ganger å bli et genser menneske, men klarer bare ikke. Men jeg gir ikke opp, for jeg vil så gjerne like det på meg selv, for det er jo så fint på andre :))

Og så var det noen som ville at jeg skulle skrive hvor/hvilke butikker jeg fant disse plaggene jeg skriver om. Litt usikker på om jeg vil gjøre det, iallefall hver gang, for da er målet mitt med å lære dere hva dere skal se etter, og finne deres egen stil liksom borte??? Hva synes dere?? Jeg vil at du der ute, skal ta med deg de rådene jeg har å gi her, og ut å finne noe lignende som passer deg og din stil. Da har jeg gjort det jeg føler jeg vil lære dere. :)) Liten utfordring til dere dette :)) Skriver på hvor jeg har funnet noen av disse da :))

Her har jeg satt sammen hverdagsgensere, sorte gensere og partygensere:

Hverdagsgenserne jeg har satt sammen her, passer best til trange bukser/trange jeans/ eller tights. Det er fordi de er såpass vide i fasongen, "vid overdel til trange bukser, og vide bukser til trange overdeler", det er n fin regel å forholde seg til:
Sort genser Farfetch.com  kr: 3220  ,  Orange genser kr 165 fra Topshop, Beige genser 120kr H&M
Hverdagsgenser 
Sorte gensere med vakre detaljer, som spesielle armer, krager osv er min favoritt om jeg skulle valgt genser.

Fine sorte gensere
Party gensere er et alternativ til topper, eller kjoler skjørt. Brukes sammen med pene bukser, så er det flott å bruke disse til fest.
Beige strikkegenser Janenorman.cc kr 165,- , Gull/bronsje genser kr: 280,- H&M, og gullgenser fra Misselfridge kr 390,-

Party sweathers
Ut og finn deres egen favoritt nå. Masse masse forskjellig på salg. Gå inn på butikker du ikke har vært før, det er helt utrolig hva man kan finne om man bare er åpen for å prøve. Lykke til alle sammen, og la meg høre hvordsn det gikk :))
Stoooor søndagsklæm fra mæ

 


5 kommentarer

Ane ❤ Cheerdance

08.01.2012 kl.14:08

Likte best de tre siste :))

08.01.2012 kl.14:16

Vinn flotte smykker!

Hver uke lodder Pyntdeg.no ut ett smykke til en blogger! Det eneste du behøver å gjøre for å delta i utloddingen av ukens smykke er å maile oss en link med ditt innlegg. Det beste innlegget belønnes med ?et smykke i posten? hver uke!

Mail linken med ditt innlegg om Pyntdeg.no til følgende adresse: webkonkurranser@live.no Vinneren presentres den 15.01.2012

juli3kn

08.01.2012 kl.14:16

likte best den helt øverst og helt til høyre ;)

Deluna Lounge

08.01.2012 kl.14:30

fine!

Hilde

10.01.2012 kl.23:04

Takk for gode tips om gensere:) Har nå lest nesten hele bloggen din og kommer til å fortsette:)Har notert ned det jeg skal huske anng hudpleie;) Ønsker også tips til oss som ikke er så brystfager.Går ofte med store/vide topper. Ønsker deg en fin kveld:)

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits