Flere klær/tilbehør tips til våren...............

Go formiddag :))
Har satt opp et par forslag til hvordan sette sammen antrekk. Dette er typiske antrekk som jeg liker. Jeg har satt sammen dyre og billige plagg. Denne rosa overdelen er fra Gina Tricot, og er nyyyydelig. Fin fasong og nydelig farge.
Selv om dere voksne damer tenker: jeg kan ikke gå inn på den ungdomsbutikken der, der finner jeg nok ikke noe som passer meg!!! Jo da, man kan finne masse. Man må bare unngå den mest ekstreme moten, men det er mange mange plagg der inne som passer alle aldersgrupper. Det samme gjelder med kjedebutikken Vero Moda :))
Det første forslaget her er matchende, dust og nøytralt, men blir fint med snertne sko, og acessorize.
neutral day wear
Her har jeg tatt for meg litt mere farge på klærne. Nydelig (og veldig dyr skinnjakke) som er kjempefin til våren.  Capribuksen er også på vei tilbake, men unngå den om du har veldig korte bein, da vil de bare se enda kortere ut.
Tidlig-vår for meg er skinnjakker, solbriller, skjerf og kule sko...:))
Metallisk mote er også noe som preger denne våren, sammen med mange andre farger og stiler. Dette kan vi voksne damer benytte oss av ved å velge metalliske armbånd, øredobber, vesker og overdeler. Tør å eksprimentere litt, og husk: det er jo bare klær......
in between set
Likte dere mine forslag, og/eller hvordan ville dere gjort det???
Ha en fortsatt flott torsdag alle sammen :)) 

 

5 kommentarer

kamerasilje

05.01.2012 kl.19:13

Ha en fin kveld :)

Sunnnyy

05.01.2012 kl.19:19

det øverste bildet likte jeg veldig godt! :)

Eva

05.01.2012 kl.22:46

Det hadde vært fint om du kunne skrive hvor vi kan finne noe lignende. :)

Line Solbakken

06.01.2012 kl.11:20

Eva:

Ok...det skal jeg gjøre Eva. Skal prøve så godt jeg kan. :)))

Hilde

08.01.2012 kl.10:07

For en kjempe bra blogg for oss over 30:)Glad for at jeg oppdaget den. Kunne du kanskje vist oss noen hverdags gensere evt.litt finere? Her skal jeg fortsatt følge med og ha en fin dag:)

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits