Godt nyttår.....:))

New years wear

 

Chiffon gown
$150 - pacificplex.com

Beaded cocktail dress
$40 - amazon.com

Rupert Sanderson patent leather pumps
$725 - rupertsanderson.com

ABS Allen Schwartz gold tone jewelry
$150 - bloomingdales.com

Amrita Singh 18 karat gold jewelry
$100 - amritasingh.com

6 kommentarer

Tove

01.01.2012 kl.08:22

Nydelig den grønne.

Line Solbakken

01.01.2012 kl.13:51

Tove:

Ja ikke sant Tove... Det er en nydelig farge, og kler alle aldersgrupper. Kjempefin fasong og lengde for oss 40+....

Godt nyttår te dæ :-D

Nanne

04.01.2012 kl.13:15

Hei, og godt nyttår til deg!

Jeg fant ikke noen e-postadresse å kontakte deg på, så jeg håper at det er greit at jeg stiller spørsmål her i kommentarfeltet i stedet.

Jeg har en timeglassfigur med litt pæretendenser, dvs. at jeg drar litt ekstra over rumpe og lår. "Problemet" mitt, eller hva man skal kalle det, er at selv om jeg godt vet hvilket snitt på klær som typisk passer til en timeglassfigur, føler jeg at mange plagg med denne typen snitt ikke er helt "meg", det blir rett og slett ofte for "damete" til min relativt avslappede stil.

Jeg foretrekker smale jeans, "slouchy"/litt løsthengende overdeler, lett figursydde men ikke tettsittende kjoler og jakker/blazere og også kjoler med empiresnitt. Belter unngår jeg helst, og pencilskjørt er heller ikke min greie.

Dette er et typisk eksempel på foretrukket hverdagsstil, bare at jeg ville ha brukt ankelboots: http://wellanddapper.tumblr.com/post/9216606265. Ellers er stilen til Jennifer Aniston en stil jeg liker veldig godt.

Nå vet jeg at dette ikke er en helt optimal klesstil til figuren min, men synes du jeg likevel kan kle meg slik hvis jeg trives med det?

Line Solbakken

04.01.2012 kl.13:49

Nanne:

Hei Nanne :))

Synes du har skjønt mye, når du sier at du er komfortabel med den stilen du har. Alle kan ikke skjæres over EN kam som det heter. Man må kle seg etter hva man ønsker å uttrykke rett og slett. Går ut i fra at du er en ung dame, og liker å følge moten. Den stilen du har lagt ved link til, er egentlig helt topp for deg spør du meg. Bruk gjerne pumps når du kan, det er med på å balansere fasongen din. Bare se opp for altfor løsthengende klær, som virkelige oversizede gensere, og løse haremsbukser. Viktig som du sier å finne en stil man liker, og er komfortabel med. Lett innsvingede dressjakker(gjerne ha dem åpen) og trange jeans er helt topp.

Kle deg som du føler deg komfortabel med. Ingen fasit på det, det er rett og slett bare tips til dem som ikke trives med stilen sin, og vil ha en liten pekepinn på hva man kler. Om du har en avslappet hverdagsstil, så kan du bare rett og slett variere med skjerf i sterke farger, og kule sko...

Lykke til med stilen din, tror du klarer det bra jeg Nanne :))

Stooooor klm fra mæ

Nanne

05.01.2012 kl.13:38

Hei igjen og takk for raskt og utfyllende svar:) Jeg er faktisk like gammel som deg, og det er vel der litt av "problematikken" mht klesstilen min ligger - jeg trives i grunnen godt med den som den er, men føler litt på at jeg kanskje burde prøve å bli litt mer "voksen" (i mangel av et bedre ord) i klesstilen, siden jeg tross alt har bikket 40. Som nevnt har jeg en ganske avslappet (og ungdommelig?) stil, men det går kanskje an å gjøre den litt mer sofistikert?

Line Solbakken

05.01.2012 kl.13:46

Nanne:

Hei igjen. Jo da, det går ann å gjøre den mere sofistikert. Da må man passe på så man får det rette snittet på klærne, og også riktig materiale. Dette er viktig når man er voksen. :))

Vanskelig for meg å hjelpe deg mere, når jeg ikke har møtt deg desverre. Jeg vet heller ikke hvordan du ser ut. Men om du vil at jeg skal hjelpe deg kan jeg leies inn som personlig hjelp/shopper. Ellers er det viktig at du finner deg en butikk, og en ekspeditør som du føler er ærlig med deg, og som gir deg gode råd :))

Ha en fortsatt flott dag Nanne :))

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits