Volum......

Tenkte å ta for meg litt hår, og hårpleie i dag, med tanke på om du skal i selskap eller på fest. Om man skal se godt ut på håret, uansett frisyre, så bruk en god shampo. Om du ikke har et helt villstyrlig hår med masse krøller og volum, så anbefaler jeg å bruke en volumshampo, iallefall den dagen du skal ut. Da får man løftet håret litt fra hodebunnen, og det ser tykkere og friskere ut. Bruk da også en volum balsam, sånn at håret ikke "detter" ned igjen, for det gjør det mere eller mindre om du bruker f.eks en balsam for tørt hår. Har du veldig tørt hår og må ha en rik balsam, så bruk den kun i tuppene, slik at håret blir lett å gre ut. Serien fra Lee Stafford er min absolutte favoritt. Den heter "Big Fat Healthy Hair", og holder det den lover, og håret lukter kjempegodt.

            

 Spray denne sprayen fra Redken i hårrøttene oppå hodet, for å løfte håret ennå mere. Still deg med hodet ned, og føn hele håret nesten helt tørt, mens du rufser i det mens du blåser med føneren, Reis deg opp og bruk en rundbørste for å føne røttene overst på hodet. Avslutt med kaldluft fra føneren når du har fått det volumet du ønsker, da holder det seg lengre, ved at kald luft forsegler håret.

    

 Etter fønigen kan man bruke en rettetang eller krøll-stang for å skape myke krøller og volum. Jeg har en rettetang fra GHD(Good-Hair-Day), som jeg har hatt i snart 4 år. Den kan brukes til alt. Den rette, krøller eller skaper volum i røttene.Skal komme med et innlegg om hvordan lage krøller osv med en rettetang. Man kan bruke en rettetang og lage krøller om man har kort, halvlangt eller langt hår. Det gjelder ikke bare for de med langt hår. Den kan brukes på forholdsvis kort hår, for å lage volum og fall.  Bare prøv, det blir garantert bra !!!

                  

 Etter at håret er stylet ferdig, spray over med en god del spray. Denne fra John Frieda er super. Håret holder seg der hele kvelden.

 

 

Ha en trivelig kveld, og kom gjerne med deres komentarer og tips på dette med hvordan få volum i håret :-D Klæm fra mæ :)))

 

Jeg har plassert min blogg i Stjørdalshalsennorske bloggkart!

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/40f6c410346758c429119d70d0df05ab489869e6

5 kommentarer

Kristine

27.12.2011 kl.23:27

Kjempe fin blogg du har!

tswag

27.12.2011 kl.23:28

sikkert bra den der ;) kommenter gjerne tilbake;))

evysverden

27.12.2011 kl.23:57

Takk for tipsene :)
fine tips!

Elisabeth Mikalsen

08.01.2012 kl.00:29

Gleder meg til du kommer tilbake med tipsene om hvordan man kan bruke rettetange :o)

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits