Fargekoden.....

 

HVILKE FARGER KLER JEG EGENTLIG???

Du har sikkert hørt det før, at noen kler varme farger best, mens andre kler kalde farger best. Men, hvordan skal du finne ut hva akkurat DU kler??

Det beste trikset synes jeg er med et tøystykke i gullfarge(for varm hudtone), og et tøystykke i sølvfarge(for kald hudtone). Hold de mot ansiktet etter tur, da ser du hvem av dem som gir mest glød til huden, og hva du føler deg best i. 

Du kan også se på underarmen om blodårene dine er blålige( da kler du kalde farger best), og er de grønnlige kler du varme farger best.

Dette vil gi deg en pekepinn på hvilke farger du bør velge på klærne, sminken, og tilbehøret. Om ikke tilbehøret hører til din fargekategori, så er ikke det av største betydning. Det som teller mest er at du har den rette fargetonen på det som er nærmest ansikt/hals, slik at det får fram gløden i ansiktet ditt :-D

Men: HVILKE FARGER ER VARME, OG HVILKE FAGER ER KALDE??

En regel er at alle farger som har en gul undertone i seg, er varme farger, mens de som har en mere blålig undertone er kalde farger. 

Typiske varme farger: Gul, orange og rød

Typiske kalde farger: Blå, lilla og grønn

Men her er det nyanser, og det kan bli mye forvirring, men det viktgste av alt er at du kler deg i det du føler deg vel i. Hold det opp mot ansiktet, og da ser du ganske fort om plagget har en kald eller varm undertone.

 

 

   Her er eksempler på varme og kalde farger

 

 

Kjoler og tilbehør i varme farger: 

Varme farger
Kjoler i kalde farger:
kalde farger

Vet du hvilke farger du kler?? Legg gjerne igjen kommentarer på om dere vil jeg skal skrive om noe her inne. Tar imot tips med stor takk.

Stoooooor klæm fra mæ

 


5 kommentarer

HegeKristin

22.12.2011 kl.20:55

så fint:)

Julie <3

22.12.2011 kl.20:56

KJempe fint :)

Ragnhild

22.12.2011 kl.21:02

Fiiiint! :)

Tine K

22.12.2011 kl.21:19

Aner ikke hvilke fargekoder jeg passer, men takk for et nyttig innlegg! :-))

Ha en fin kveld videre!

Blissebilder

23.12.2011 kl.23:24

Tanta mi driver med slike fargekode-greier. Hun har tatt seg noen kurs slik at hun er utdannet innen temaet. er ganske spennende. i romjula skal jeg ta en slik "test". hun skal finne ut hva jeg passer beest

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits