Klær og kommunikasjon......

Som jeg nevnte så vidt her i forrige innlegg, så mener jeg (og flere andre) at klær skaper folk, eller iallefall gir det et førsteinntrykk av hvordan personen er. Ikke bestandig at dette stemmer, men det henger jo sammen med hvordan vi ønsker å framstå selv.

I ukeblader ser vi kjendiser (som skaper mote), og de blir kalt trendsettere i mange tilfeller. For meg så høres dette litt feil ut, for de fleste av disse har jo stylister(bl.a Rachel Zoe)  som kler dem opp fra topp til tå, men det er kjendisene som tar æren, og som skaper trenden med det de går i. Unntaket fra dette er selvfølgelig Kate Moss som har skapt sin helt egen stil, og kan med sikkerhet kalles et moteikon, eller trendsetter. Det var jo hun som satte igang trenden med lange støveletter utenpå trange jeans bl.a. Det ser ut som om hun bare har kastet på seg noe i farten, og det ser kult ut....

       

 Kjendiser er flotte trendsettere i mange sammenhenger når det gjelder klær, iallefall i disse dager da de faktisk går i kleskjede merker som H&M og Zara (også de kongelige). Dette er kjempeflott. Jeg mener at det ikke er prisen på plagget som skal syre om det er fint/stygt, og om det er hot or not. Det er sammensetningen av antrekket som teller spør du meg.

Nå som jeg holder på å utdanne meg som stylist, så ser jeg viktigheten av å lære bort hvordan man skal finne sin egen stil, og lære seg å sette sammen klærne. En ting er å eksakt kopiere en annens stil/antrekk, men det blir litt feil og man utrykker kanskje ikke den personligheten man har eller vil ha.  Sett ditt lille spesielle preg på klærne/stilen, slik at helheten utrykker deg, og den personen du vil at andre skal se deg som.

Det kan være en spesiell veske, spesielle smykker og kombinasjonen av forskjellige stiler/farger og mønstre. Prøv å ta en titt inn i klesskapet ditt, og sett sammen plaggene dine på andre måter enn du har gjort  før. Prøv med et tynt eller tykt belte på dressjakken, belte på kjolen/tunikaen, en vest utenpå en kjole osv osv. Jeg er sikker på at du vil finne mange måter å sette sammen de klærne du allerede har på. Når du har gjort det, ser du veldig fort hva som mangler av forskjellig tilbehør og plagg i skapet ditt.

 

Ikke vær redd for å prøve, det er jo bare klær.......... (sitat stylist Storm Pedersen)

 

Lykke til damer :))

4 kommentarer

14.12.2011 kl.17:31

fin header ;)

Annie

14.12.2011 kl.17:35

Jeg liker virkelig bloggen din! :D Og stilen din!

Line Solbakken

14.12.2011 kl.17:43

Annie:

Tusen takk Annie :-D

Fride og Cecilie

14.12.2011 kl.17:46

fint design :)

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits