Tips....:))

I dag er det 50 % på No7 dag/natt og øye- krem på alle Bootsapotek.

Detter er veldig gode produkter til alle aldre, men ikke for dem som har fet og uren hud. Øyekremen er helt fantastisk, og den gjør huden rundt øynene spenstig og mindre gjennomsiktig. Smør på dag/natt- krem og øyekrem morgen og kveld etter rens av huden. Om du renser huden først, selv om du ikke bruker make-up, så trekker kremen lettere inn og virker mye bedre. Detter er produkter jeg har testet ut, og som jeg trygt kan anbefale videre. Og husk: alle øyekremer er kjempefine å smøre leppene med.

 

 

 Har du ikke prøvd det supre serumet, så prøv det også. Smøres på før dag/nattkrem.

 

No 7. har også kommet med løsvipper nå før jul. De har jeg skaffet meg, og gleder meg til å prøve dem :))                        Har dere prøvd noen No 7. produkter, og hva synes dere om dem??

Løp og kjøp damer, og ha en superfin tirsdag :)

Klæm fra mæ

5 kommentarer

Sandra Børstad

06.12.2011 kl.10:37

Ha en fin dag :)

06.12.2011 kl.17:55

Hei Line :) hadde tenkt mæ på det nye Boots apoteket, i morra, ka heita dag/natt og øyekremen du anbefale her? :)

Line Solbakken

06.12.2011 kl.19:17

Anonym:

De heter No7 Protect & Perfect day/night, øyekrem :)))

nordlia

07.12.2011 kl.05:53

jeg har prøvd de fleste produktene til No7 og er fornøyd med de.. Brukte de fast en periode, men følte at de sluttet virke, så jeg byttet til annet. Nå kan jeg kanskje bytte tilbake.. :) For meg føles det som om jeg bruker samme prodi\ukt for lenge av gangen slutter den gode effekten.. sikkert bare inbilding! Hehe..

Line Solbakken

07.12.2011 kl.09:52

nordlia:

Jeg er helt enig der faktisk. Det er som om huden blir mettet. Lurt å skifte hudpleieprodukter også innimellom, på lik linje med shampo. No7 Lift and Iluminate er bra også, spes om du er 40+ :-D

Ha en kjempefin dag :))

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits