Rens og håndpleie :))

Var etterlyst opplysninger om renseprodukter, og håndpleie for sprukne tørre vinterhender Jeg har tatt for meg de jeg har prøvd, og som jeg er veldig fornøyd med. De er for tørr hud, noe de fleste av oss 40+ har.

 

Dette renseproduktet fra Biotherm er lettvindt og greit å bruke. Du fukter ansiktet med vann, og påfører en liten dose av dette i hånda di, for siden å vaske ansiktet som om det var såpe du brukte. Den skummer og huden føles ren etterpå. Jeg vasker av øyesminken med denne også, for jeg har ikke sarte ømfintlige øyne. Har du det, bør du bruke en øyesminkefjerner som tar seg av den sarte huden rundt øynene.

 

Varen ved siden av fra No7 er en kjemisk peeling, dvs at den ikke inneholder korn som peeler huden, men en kjemisk formel som fjerner det døde cellelaget øverst. Den skal du bare påføre huden i litt tykt lag, og la det sitte på etter annvisning på tuben. Deretter skyller du av og huden er glatt og myk. Peeling bør gjøres minst 2 ganger i uken, men ikke hver dag. Da kan huden bli litt rød og sår.

     

Disse  fra No.7 som fås kjøpt på Boots apotek, er et to trinns system, som er rensemelk som man masserer inn i huden med fingertuppene for siden å tørke av med bommull. Etter rensinga er det med denne viktig å få lukket porene med et ansiktsvann. Det påfører man en bomullsdott, og stryker over ansiktet. 

Etter rensing av huden må man benytte en god øyekrem og en god fuktighetskrem som er tilpasset akkurat din hud. Tørr hud ser gammel ut.....!!!!!

 

 

 

 

Angående tørre sprukne hender/føtter så anbefaler jeg denne fra skrubbekremen fra Alessandro som du skal skrubbe hendene med. Den inneholder masse fett, men peeler og fukter hendene dine, og de blir myke og vakre. Det er egentlig en fotkrem, men funker fantastisk på tørre hender.Etter peelingen skyll av kornene, og tørk av det overflødige fettet. Deretter påfører du denne håndkremen fra Avene, som er den absolutt beste håndkremen spør du meg. Den trekker raskt inn i huden, og hendene føles ikke fete etterpå. Påføres etter hver håndvask. Du kan også påføre en rikelig mengde med denne kremen, og ta på deg et par bommullshansker om natten, om hendene dine er ekstremt tørre.

                               

 

Håper noe av dette var nyttige opplysninger for dere :))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits