Drømmefiguren.....:D

 

 Klassisk tilmeglassfigur er det feminine ideal gjennom tidene. For å ha denne figurformen, må bysten være middels stor, og hoftemål og skuldermål er omtrent likt. Midjen er smalere enn ryggmålet :)

 

Kjennetegn: 

  • at du er frodig
  • store pupper
  • like bred over hoftene som over skuldrene, og har og fyldig rumpe
  • smal i livet

Mål: Vise fram dine fordeler og skjule områder du eventuelt ikke er så fortrolig med.

Overkropp:

Klær som passer timeglassfiguren:

En v-utrigning på overdel kan du med fordel bruke, da fremhever du puppene og blikket dras dit istedetfor til hoftene som du kanskje prøver å skjule. Også viktig at du finner deg en god BH med litt brede stropper, som holder puppene på plass.

Omslagstopper og kjoler framhever den naturlig slanke midjen, og passer deg utmerket

Jakker og kåper som er figursydde, innsvinget eller har knyting i livet fremhever din kvinnelige figur. Du er heldig, for du kan bruke både empireliv kjoler og topper, og innsvingede kjoler og topper. Du får både i pose og sekk :D

Bruk kroppsnære overdeler og vær forsiktig med slike oversizede overdeler, da de bare vil få deg til å virke større.

Jakker du velger bør stoppe rett nedenfor hoftene, og gjerne ha innsvinget fasong og knyting i livet.

       

Velg også overdeler i tynne stoffer for å unngå at du ser større ut. og også unngå kjempestore skjerf. Vis heller fram det du har, men ikke på en vulgær måte.

    

Underkropp:

Velg med fordel samme farge på overdel og underdel for å framheve dine flotte former. Du kan også bruke mønster, men velg da litt småmønstret, da store mønster bare virker forstørrende på deg.

Skjørt og overdel er et godt valg for deg, hvis du ikke er glad i kjoler. Skjørt til kneet, gjerne blyantformet skjørt, eller et med høyt liv er å anbefale for deg. Skjørtet kan gjerne ha litt stretch for å sitte bedre, og forme seg etter kroppen din. Bruk da gjerne en tettsittende topp til, og tettsittende innsvinget skjorte er også meget kledelig. Du kler den sexy sekretærlooken.

Bruk bukser med høyt liv, og gjerne bukser som er litt videre nederst for å balansere formene, mens tettsittende bukser som er smale i leggen understreker dine kvinnelige former. Her er det altså fritt valg.

             

Tilbehør:

Når det gjelder tilbehør, så ikke overøs med smykker og øredobber. Alt med måte... Med høyhælte sko, gjerne litt spiss tå eller åpen tå med reim bak, understreker du ytterligere feminiteten din. Unngå som sagt store skjerf.

Undertøy er viktig uansett, men for oss som ikke har denne kroppsfasongen, kan denne bodyen være til hjelp kanskje??? Jeg bruker ofte sånt undertøy selv, og kan aldri få understreket nok hvor viktig det er, og hvor mye bedre klærne sitter med riktig undertøy.   Denne er fra Ultimos Body fixer, koster ca 420 kr, og har som dere ser string og åpen rygg..PERFEKT!!!!

         

Mål: Vise fram dine fordeler og skjule områder du eventuelt ikke er så fortrolig med.

Din største fordel:                                                                                                                  

Du er så utolig heldig som har en så formfull figur ? Vis den fram med feminine kjoler og skjørt. Det er denne kroppsfasongen de fleste gutter drømmer om at dama skal ha.

Fikk dere noen tips der eller???

 

2 kommentarer

Wenche

16.11.2011 kl.23:29

Vet du hvor man kan få kjøpt den bodyen ?? Eller den grønne blusen? Thank you :-) Klem og takk for gode tips....

Line Solbakken

17.11.2011 kl.09:27

Wenche:

Er ikke sikker på hvor den blusen fås kjøp desverre, den var bare så utrolig passende til en med timeglassfigur, men jeg klarte ikke finne ut hvor de selger den. Bodyen kan bestilles på nett på: Ultimo.co.uk

Finnes også en youtube film om denne bodyen..

Ha en fortsatt fin dag Wenche, koselig at du følge bloggen min :))

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits