Morsomt...:D

Go kveld alle sammen :)

Har hatt en meget begivenhetsrik dag i dag. Jeg har nemlig vært med på innspilling av en film som Nettbuss skal bruke i internundervisningen sin i Norge, Sverige og Danmark.

Litt rusten i replikkene møtte jeg opp på innspillinga kl 07.30 i morges. Der fikk jeg utlevert en uniform som var 2 nummer for stor, men fikk ordna det med sikkerhetsnåler og belte. Og for å si det sånn: Bussunifomer er IKKE flatterende!!!!

Vi var mange i bussen, og innspillinga starta. Kjørte rundt i Trondheim i flere timer, men filmfolka fikk det de ville ha, alle husket sine replikker, og alt bare vel da vi var ferdige 1 time før tida...kjempe :)

Å stå foran mange folk, og gjøre ting jeg ikke tror jeg kan, har bestandig vært min redsel. Derfor bestemmte jeg meg for noen år siden å gjøre noe med dette, og da bare rett og slett gjøre det jeg var redd for.

Nå har jeg de siste årene holdt foredrag for et auditorium med legestudenter om diabetes 1(har hatt diabetes i 34 år jeg), tatt modelloppdrag for Trend models, registrert meg og fått oppdrag gjennom Castingbyrå i Trondheim... Og: jeg klarte det jo!!!!!!

Jeg er stolt av meg selv, og det øker selvtilliten betraktelig å vite at man faktisk mestrer det man ikke tror man klarer, om man bare BESTEMMER seg for å klare det.

Så, i dag liker jeg meg selv :))

I morgen kommer jeg med tips til deg som har en timeglass-figur, om hva du skal kle deg i, og hvilke klær du bør unngå.

Hva er det dere ikke liker å gjøre, men som dere egentlig vil klare??

 

Ha en fin kveld videre folkens

 

3 kommentarer

Wenche

15.11.2011 kl.21:11

Nommen, uniformen de har nå er jo fin jo ;-) Det må du ikke si høyt til Dag nei, hehe han har vært med og uformet den...og denne er sprek i forhold til den de hadde før!!! Men det er jo jobbantrekk som skal passe alle former og fasonger da vettu, ikke en moteoppvisning :-D

Line Solbakken

15.11.2011 kl.21:16

Wenche:

hehe..nei da, men den uniformen jeg fikk var iallefall kun tilpasset menn.

Wenche

15.11.2011 kl.22:10

Hahahahaha, de har jo egne for damer da, rart du ikke fikk en av de?? Sikker på at du var søt lell!

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits