Jeg har jo ingenting å ha på meg jo!!!!!

 

Nesten alle av oss har vært der tror jeg. Du skal kle på deg, enten til hverdags eller fest. Det tyter klær ut av skapet, eller skuffene, men du har INGENTING å ha på deg.....hmmmmmm... Har vært der, og er der noen ganger ennå, men det har blitt bedre.

Litt psykologi bak dette også. For det første må du rett og slett bare akseptere hvordan du ser ut, eller gjøre noe med det, og deretter justere kleskjøpene etter den du ER og ikke den du VIL være!!!

Som regel bruker vi bare 10% av de plaggene vi har i skapet. Gjør deg en vane: rydd i kleskapet minst 2 ganger i året, ta en prøvedag/kveld der du går igjennom det du har, mikser klesplaggene på en ny måte, og kast/gi bort det som ikke passer til noe. Er det noen plagg du føler deg ukomfortabel i, så ikke vent til den følelsen går over, og håp på at KANSKJE klarer jeg å ha på det en dag. Det er bare tull. Du kommer ikke til å ta på deg det plagget!!!

Hvorfor du ikke finner noe å ha på deg:

  • Jo, klærne du har er kanskje helt ok, men de passer ikke kroppen din
  • Klærne er kjøpt på impuls, eller på slag fordi de var så billige(vi kvinner er fine sånn...), og kjøpt uten tanke på hva du skulle med dem, eller når du skulle bruke dem.

Kroppen din har forandret seg, graviditet, tatt av noen kilo, lagt på deg noen kilo osv.                                           

                              

Da er løsningen:

  • Kjøp klær som passer deg, din livsstil, og din kroppsform
  • Planlegg kleskjøpene, og vit hva du skal bruke plaggene til

 

 

Tro det eller ei, men gjennom klærne utrykker vi hvem vi vil være, og signaliserer samtidig hvordan vi vil at andre skal oppfatte oss..... Ikke sant???

   Fikk dere noen tips, og stemte noe av dette med dere???                                  

 

 

Ha en kjempefin dag alle sammen :D

 

 

 

 

 

4 kommentarer

Wenche

10.11.2011 kl.11:37

Hahahahahha hørtes megakjent ut :-D Og jeg tenkte faktisk på det i går, at nå må jeg gå gjennom og prøve det jeg har...og lagre det meste av favorittplaggene for de SKAL jeg inn i igjen, hehe!

Line Solbakken

10.11.2011 kl.14:48

..mange som sliter med det syndromet der ja Wenche...hehe :D

Wenche

10.11.2011 kl.17:14

NO har æ akkurat prøvd kjolan mine, og dæm æ passelig- jippi! Men æ skulla ha "skava" av nå greier rundt hoften og på magen, går fint når æ står men sjer jo helt ikke bra ut når man sitter, hahahaha! Not good!

Line Solbakken

10.11.2011 kl.17:24

Wenche:

Du Wenche: det finns så utroli my fint i HOLD-IN undertøy. Går ann å skul mang mang kilo me det sjø :))

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits