Den absolutt geniale kjolen....Passer ALLE :)

Om du skal kjøpe en kjole som framhever kroppen din uansett størrelse og fasong:                        - er det omslagskjolen. 

Får frem timeglassfiguren

En omslagskjole er,  en åpen kjole hvor delene foldes over  hverandre foran og knytes sammen i livet. (evt bak)

Dette gir en veldig  fasong til alle typer kvinnekropper. Knytingen i livet gir draperinger som setter fokus på midjen og gir inntrykk av en smalere fasong.

Kjolen er smalest der du er smalest, og vid der man trenger den vidden, og skaper en meget fin balanse om man har pærefasong.

Omslagskjolen tenker vel mange på som en kjærringkjole fra før i tiden, men den har kommet i all verdens farger og stoffer, og jeg er sikker på at du finner en du liker som passer akkurat deg!!!

Selv om omslagskjolen er meget flaterende til formfulle kropper, gr den også fasong til smale kropper ved at draperingen i livet gir inntrykk av former. 

V-utrigningen gir inntrykk av større bryster til de som ikke har mye av dem, og den setter fokus på pupper til de som f.eks vil skjule brede hofter ved at blikket trekkes mot utrigningen. Men, dette krever en bra tilpasset BH damer, husk det!!!

Omslagskjolen er også fin å bruke med et skikkelig "knæsj" belte i livet...

Husk: denne kjolen finnes i alt fra paljetter, til jersey. Høye hæler til er et must!!!

 

eller:

...eller:

 

 

Hva synes dere?? Har dere en sånn kjole dere liker??

 

Ha en kjempefin helg alle sammen.......:)))

14 kommentarer

Sandra

14.10.2011 kl.15:08

Hei! Jeg er på en kommentar runde,og hadde blitt glad for en kommentar tilbake! ;)

FEARLING. ☺♥

Maria Isabell

14.10.2011 kl.15:17

Jeg liker de! den beige var skikkelig fin :)

Marit&Hanne

14.10.2011 kl.15:17

Elsker sånne kjoler :D

Karoe

14.10.2011 kl.15:25

Stilig ;D

Jeki

14.10.2011 kl.15:25

Jeg har en kjole som er på en måte sånn :-) Egentlig bare en stoor kjole som jeg la til et belte med.

Vanessas Bickenbach

14.10.2011 kl.15:42

fin blogg!:)

needtofeelloved

14.10.2011 kl.15:43

Ja, det har jeg! Kjøpte en kjole i 2006(!), som jeg aldri går lei! Den er svart, enkel og får frem alle godene, på en delikat og classy måte! Fin v-utringning, knyte i livet, litt tung, men myk i bomull, med vidt skjørt som henger pent over hoftene når jeg ikke svinger meg i svansen og skjørtet løftes helt opp og ut til siden. Hehe. Ønsker meg flere slike :O)

travlehverdager

14.10.2011 kl.16:23

Digger de kjolene, men har ennå tilgode å prøve en på meg selv. Jeg tror liksom at de ikke vil passe til min figur...

Line Solbakken

14.10.2011 kl.17:15

travlehverdager:

Den passer alle den kjolen der...garantert.. Go helg te dæ :))

Paafyll:-)

14.10.2011 kl.18:40

Sikker vinner:-)

Line Solbakken

14.10.2011 kl.18:53

Paafyll::

jepp, det er den virkelig...og masse man kan gjøre for å style den opp... mange mange muligheter :))

morline

15.10.2011 kl.20:27

Etter at jeg tok av så mange kilo vil jeg gjerne prøve og fylle garderoben min med flere feminine plagg. Siden jeg alltid har vert stor og er nå medium drukner jeg liksom i alle valgene og klarer ikke helt og tilpasse meg min nye størrelse. Dette var noe jeg kanskje kan prøve og tenke på og ha i bakhodet mitt neste gang jeg skal shoppe - Takk for at du delte...

Line Solbakken

15.10.2011 kl.21:10

morline:

Så flink du har vært da...gratulerer så mye. Blir hyggelig for deg å kjøpe inne noen nye klær da ja. Kjøp deg iallefall 2 par jeans, som sitter godt. Det er en investering siden den kan brukes både til hverdags og til fest. Høye hæler (da IKKE spisse foran) er knallfine til, og også ankelboots til hverdags. Noen fine topper, omslagskjole i en lekker farge er et MUST, og en dressjakke er også en del av basisgarderoben. Lykke til!!!

morline

18.10.2011 kl.00:58

Jeg skal ha i bakhodet det du har skrevet om jeans - Jeg har en flat og liten rumpe og for å si det slik så er den ikke blitt noe bedre etter vektnedgangen (40 kg) Så skal prøve tipset ditt med små lommer bak og siden magen min er litt valpete, velger jeg en som er litt høy i livet. Vil også gjerne ha en i den vide modellen du viste med bånd, eller strikk nede ;) Har investert litt i Basic plagg, som ensfargede tynne gensere og singleetter med blonder oppe og nede. Liker det litt søtt, men ikke for søtt og det enkle, med det lille ekstra. Siste investeringen var en kort skinnjakke, utrolig lekkert. Følte meg rimelig lekker og litt røff i den - ellers så bor jeg i tights, så trenger absolutt noen jeans ;) takk for tipsene ;)))

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits