Personlig shopper kanskje???......

Er du usikker på hva garderoben din bør inneholde? Skal du på et arrangement du ikke helt vet hvordan du skal kle deg til? Er du usikker på hva som kler deg, hvilke farger du skal ha, hvilken sminke som passer deg, og hvilken frisyre som hadde vært kledelig?

Eller, er du mann og trenger tips og at noen hjelper deg med å fornye garderoben din? Kanskje du vil overraske kona di med " en helt ny DEG"??

Jeg kan leies inn som rådgiver/personlig shopper,som kan hjelpe deg med dette.

Hva med å leie meg som en julegave til kona, julegave til mannen, eller rett og slett en gave til deg selv??

Bare ta kontakt med meg.........       

      

Ha en fortsatt fortreffelig helg....   

5 kommentarer

Vanessas Bickenbach

10.10.2011 kl.20:54

fin blogg:)

Kine

10.10.2011 kl.21:23

ha en fin ag ! :):)

JuneBjordal

10.10.2011 kl.21:26

Fin blogg! Har lyst til å bli stylist en dag jeg og , hehe :D

Gina

15.04.2012 kl.17:51

Hei:) kjempe fin blogg:) lurte på hvor mye koster det å leie deg som personlig shopper? Tar du bare en og en, eller par også?

Line Solbakken

15.04.2012 kl.19:38

Gina:
Heisann, og tusen takk :-D Mener du da mann/dame par, eller mener du venninner? Har litt dårlig erfaring med å ha med en venninne, da dere evt blir veldig kritiske mot hverandre. Mens, med par blir det litt annerledes føler jeg, så det gjør jeg gjerne.
Jeg ta 550,- kr pr time for garderobeplanlegging, 550,- kr pr time for å bli med på shopping men etter 3 timer kr 300,- pr time. Begge deler koster 690,- kr pr time men etter 4 timer kr 400 pr time. Priser og oversikt ligger under kategorien til høyre: "meg og mitt-garderobeplanlegging".

klæm

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits