Formfull, frodig og fornøyd.........

PÆREFORM:

 Om du har en pæreform så har du smale skuldre og små bryster, men en god del mage, slik at figuren din får fokus rundt mageregionen og på hoftene.

BRUK:  Bruk  jakker med innsvinget liv og evt litt skulderputer/puffermer. Dette gjør at skuldrene virker bredere, og hoftene mindre. Bruk  V-utringnng på topper/overdeler som setter fokus hals og definerer skuldrene bedre. Du kan også definere midjen din ved å ha et belte, men da skal belte ikke henge på hoftene, men være like under brystene.

Bruk evt en lang overdel som feks tunika, men bruk da samme farge på overdel og underdel (iallefall samme nyanse, og pynt heller opp meg skjerf med farger.

Tellsittende kjole er også flatterende, men marker livet med et belte under bysten, og pass på at kjolen har en v-eller firkantet utrigning. 

 

RUND FORM:

Om du er rund, har silhuetten din tyngde midt på magen og du har gjerne store bryster.  Armer og bein er ofte slanke.

LØSNING:  Her er det også viktig at man bruker et belte like under bysten for å skape en illusjon av midjen. Bruk også her samme farge på topp og underdel for å skape et inntrykk av lengre og slankere kropp Det du absolutt bør holde deg unna er store mønstre med masse farger på klærne dine. Bruk kjoler og topper med empireliv(markering under bysten). Bruk gjerne jeans med en tunika/topp under med v-utrigning her også, for å dra blikket til bysten istedet for hofter. Her er også lange smykker en fordel for det gir inntrykk av en lengre og smalere kropp.

 

Alle brukere av store størrelser, bør heller bruke loddrette striper på klær, istedet for horisontale. De horisontale stripene vi are understreke og fremheve det du vil skjule.

Hold deg også unna kjempestore smykker, ringer og masse armbånd. Ikke kompenser med tilbehør... Kjør enkelt og flatterende. Lange negler på kraftige hender( med rød neglelakk) er heller ikke å foretrekke.

 

Du kan med fordel bruke lag-på -lag om du har både pære og rund form. Prøv å bruke enkle topper under, feks en lys topp med v-utrigning under en innsvinget sort(evt mørk) dressjakke. Dess større(lavere) utrigning dess større illusjon av en smal midje(timeglassfigu

 Omslagstopper og omslagskjoler er perfekt for damer med former, så gå på jakt etter det, det er et "MUST".....

 

               

 

På denne linken er det masse tips om hvordan man kan kle seg når man har str 42+

Fokuser på å få en hårklipp  som ikke bare passer ansiktsformen din, men også de klærne du bruker, altså hele personligheten din, og skaff deg sminketips som passer akkurat deg, ikke for mye og ikke for lite..... :))

Fashion Plus Size // videorreportagem Carol Thomé

 

 

 

 

Lykke til, håper du får litt inspirasjon her. Husk, det er ikke mye som skal til, for har man løst denne kleskoden, er det egentlig enkelt å finne klær som passer akkurat deg :))

Ha en kjempefin dag alle sammen..:))) klæm fra mæ 

    

 


 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits