.....hmmmmmm.....

Go formiddag dere :)

Jeg hadde satt pris på om dere gav meg noen komentarer på bloggen min, både positive og negative. Om det ikke er så mange som leser den og føler de kan lære eller ha glede av bloggen, er det jo veldig liten vits i at jeg skriver...

 

Er fra i går registrert hos Trend Models, både jeg og min datter Una:

http://www.trendmodels.no/index.php?p=520 

       Model:  Line S

http://www.trendmodels.no/index.php?p=521

Model:  Una S

5 kommentarer

madeleinenycander

29.09.2011 kl.12:02

Fine bilder :)

Elisabeth Mikalsen

30.09.2011 kl.00:11

Hei på deg :o))) Bare fortsett du - er innom daglig for å sjekke om det er kommet noen nye innlegg - og blir glad når så har skjedd ;o) Synes du er flink, og lover å bli litt mere aktiv på tilbakemeldinger - sånn etter hvert.

Ha ei finfin helg :o)

Line Solbakken

01.10.2011 kl.17:30

Elisabeth Mikalsen:

Tusen takk Elisabeth...veldig hyggelig å høre :))

Anne Grete

08.10.2011 kl.19:14

Hei Line - liker bloggen din, jeg er innom når jeg har tid og leser alt det som er nytt fra sist :-) Så fortsett gjerne! Jeg kan sikkert bli flinkere til å komme med tilbakemeldinger jeg også. Ønsker meg flere tips til garderoben kanskje - jeg er veldig sjelden i butikker og følger ikke helt med på hva som finnes til enhver tid.

:))

Line Solbakken

08.10.2011 kl.19:36

Anne Grete:

Takk Anne Grete.....jeg kan leies inn som personlig shopper, og du må bare selge meg videre til kjente og kjære som måtte trenge hjelp.

Go helg te dæ og dine :))

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits