Ungdommelig, vakker og riktig... :))

Her er noen tips til mer ungdommelig utseende øyne:

Bruk fløyelsmyk og matt øyenskygge i nøytrale toner som brun,grå,beige osv.
Bruk en primer over en øyekrem, og følg på med en lys øyeskygge i pudderform før du legger på evt annen farge farge. Dekk hele øyet med denne lyse fargen
En anelse skimmer kan påføres rett under brynbenet, og inni øyekroken og øyebeinet mot nesen, for å gjøre øynene større.
Hvis du ønsker å bruke øyensminke med farge bør du velge lilla, marineblå, flaskegrønn eller andre mørke farger.
Bruk maskara kun på de øvre vippene, ikke de nedre!!!!!! Bruk kajal bare oppå øyelokket(like over vippene) og pass på så du drar kanten litt oppover på slutten, sånn at øyet ikke ser ut som om det trekkes nedover.

Ikke bruk kajal under øyet, men bruk en tynn øyeskyggepensel som du fukter med litt vann, for så å bruke den til å legge øyeskygge som en kajal i nedre vippekant......det blir dust og fint :))

Har funnet en link som kan være til nytte for dere, der de sminker kvinne på 40+....lærerikt sjø :))

 

 

 

 

Og så håret da....tar for meg langt hår jeg, siden det er det jeg har selv.

SHAMPO:

Jeg farger håret omtrent annenhver mnd, og sliter litt med periodisk håravfall.

Veldig kjedelig å se en stor hårdott i dusjen hver gang man vasker håret, men det er nok ganske normalt. Jeg har begynnt med denne sjampoen fra Kerastase spesifique, som normaliserer hodebunnen.


Balsam er et must etter shamponering. Det er veldig viktig å bruke balsam etter hver hårvask, og også etter kur, fordi balsam lukker hårene sånn at det blir mykt....og også fordi det da blir mindre skade på håret når det er likket.

Siden mitt hår er tørt og typisk skandinavisk tynt, så bruker jeg denne fantastiske balsamen fra Redken som heter All soft. Håret blir mykt og veldig blankt.


Og så: jeg har flatt hår, så en spray man bruker ved hårrøttene for å løfte håret litt og få litt volum er et must for meg.

Sprayer det ved hårrøttene og står med hodet bøyd ned for å få litt ekstra volum. Den er fra Redken den også og heter Rootful 06.

Og så siste krone på verket. Jeg lager bølger evt krøller i håret ved hjelp av en rettetang. En som heter GHD og som er den beste blant alle....den retter ut, og den kan lage krøller ved at du vrir den 90 grader rundt mens du drar den forsiktig nedover håret. Husk varmebeskyttende spray/krem...

 

Feks denne fra Lee Stafford.

 

 

Og høyt på ønskelisten og til innkjøp av i morgen, er denne bølgetanga fra OBH nordika....heil fantastisk..            da får man sånt bølgende hår :)Lykke til alle sammen, og spør ivei om dere lurer på noe. Se på videoen om sminking av voksen hud, og se og lær.. :)))

Ha ein fantastisk kveld alle sammen...

 

4 kommentarer

Biky

31.10.2011 kl.14:55

:)

wildfirejenta

31.10.2011 kl.15:08

heei<3 veldig fin blogg:)

- koselig med en kommentar tilbake<3

May-Teresa

31.10.2011 kl.15:42

så fin blogg du har! :-)

kamerasilje

31.10.2011 kl.15:50

Ha en fin Dag :)

Digger bloggen din ;)

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits