Damer 40 + og hudpleie......

Noen hudpleietips fra meg:

Rensing av huden er alltid viktig. Om man ikke gidder denne rensemelk og ansiktsvann greia, så kjøp en rensemousse. Siden jeg jobber på apotek, har jeg mange bra tips derfra. 

 

Rensemousse fra Vichy                                           Rensemousse fra Cliniderm/Aco

Dette er produkter for oss voksne med tørr hud. Huden mister litt av sin elastitet når vi blir eldre, og da må vi fylle på med både fett og fuktighet. Ellers blir huden vår gusten og vi får tørrhetsrynker, som gjør at huden vår ser grå ut.

Etter rens anbefales det at du iallefall 2 ganger i uka, bruker en fuktmaske som holder huden elastisk og myk.

Denne masken fra Nr.7 gir masse fukt til huden. legg på et tykt lag, og la det være på i ca 10 min, skyll og tørk av, og huden er frisk og myk. Kan ogå brukes som en nattkrem, altså smør tykt på, la det trekke inn litt, legg deg å sov, for så å skylle av neste morgen. Fint hvis du skal på fest, huden vil gløde litt ekstra, og sminken blir lettere å legge på når huden ikke er tørr.

Etter rens legger jeg på et konsentrat , feks  dette konsentratet  fra Eucerin, med Hyaluron syre, som fyller ut rynker. Huden blir fløyelsmyk, og den fungerer litt som en primer, ved at den glatter ut huden.

Så er det tid for dagkrem og øyekrem. Min favoritt er Eucerin, men det finnes sikkert mange mange andre som dere synes funker bedre. Jeg bruker dagkrem og øyekrem med Hyaluronsyre, for å glatte ut mine rynker..hmmmmm....

       

       Dagkrem, nattkrem og øyekrem fra Eucerin, til en ikke avskrekkende pris. Øyekremen kan man også bruke som leppekrem, altså på leppene og oppå leppene der vi får rynker etterhvert...

I tillegg til denne daglige pleien, bør man også peele huden 3 ganger i uken. Enten ved å bruke en kjemisk peeling eller en skrubbekrem. Og ja, dette høres sikkert ut som et dagsarbeid for mange, men det er en vanesak, og tar ikke mere en enn moen minutter egentlig. 

Kommer med flere tips ang sminke, til hverdag og til fest. 

Ha en fantastisk mandag alle sammen...:))))

Én kommentar

Sofie marie

19.09.2011 kl.10:58

Fin blogg! :-)

STEM PÅ KRISTOFFER SOM DET NYE LEVERPOSTEI BARNET 2011! :-D

LINK: http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3148288/

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits