Gått i motefella ang sko????

  

Disse kilehælene er kjempemoderne nå i høst og de kommer også for fullt våren og sommeren 2012.

Jo visst er de tøffe, men vi voksne damer burde absolutt holde oss unna de ekstreme variantene. Selv om du er lav, så ikke kompenser med disse kilehælene.  Denne skomoten passer best for de yngre garder.(kanskje døtrene våre).....ohhhhhh...den satt tenker jeg...:)))


Ballerina sko, er sko for oss voksne. Velger vi fargerike sko (feks dyreprint) burde resten av antrekket være dempet og ton i ton med farger. Ballerinasko er aldri feil. Bruk dem til kjole, jeans, bukser og skjørt :)))


Pumpsene er også for vår klasse. Vi vil gjerne virke sofistikerte og stilige, ellers tipper vi over i "panikk alder syndromet", hvor vi overøser oss selv med dyreprint, store smykker og andre acessorier....

Pumps bruker iallefall jeg like gjerne til jeans, som til kjoler og skjørt.  Om vi velger pumps burde vi også velge de med avrundet tå, og litt tykke hæler, eller ser det litt "billig" ut. 

Spiller inger rolle om skoene er billige, bare de SER ordentlige ut...dette lærer man seg etterhvert....:))))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits