Veldig viktig damer!!!!!!!

Først et lite innlegg om "Wish upon a jar" som jeg startet med for ca 3 uker siden. Ja, den virket, men virkningen ble liksom borte etterhvert. Første dagene ble huden kjempeglatt og myk, men etter det så stoppet det liksom der. Da må jeg også si at jeg ikke har verdens dårligste hud fra før heldigvis, så for meg ble det ikke den store woooooowwww opplevelsen. For den som har tørr, gusten og sliten hud, ja til dere anbefaler jeg å prøve den. Og jeg vil gjerne høre hvordan dere opplevde den..Lykke til.... :))))

                                                            

                                                                                                                    Den finnes på Boots apotek og koster 189,- kr........

 

Og så: legger ut dette innlegge om riktig undertøy igjen jeg, for det er så innmari viktig...det støtter, holder inn, fremhever og former :))

 

Begynner med det mest grunnleggende for oss 40 + damer jeg, nemlig undertøyet :)

Hold inn truser, bodyer og slettende underkjoler er et must i alle garderober spør du meg, og selvfølgelig gode BH er som sitter godt (lurt å få hjelp til dette). Du trenger ikke kjøpe undertøyet på dyre lukseriøse butikker, men rett og slett ta deg tid til å prøve. Vi damer har lett for å tro at vi bruker en BH str mindre enn de vi kjøper, men prøv heller en større cup, og gå ned en str rundt ryggen. Da sitter BH en godt, og du får rette shapen på puppene dine.

Med undertøysbodyene får man glattet ut alle de "valkene" man måtte ha, pluss at de ser sexy og flott ut. Bodyer synes jeg er et must under trange topper, og trange bukser.. de holder på plass det som henger (etter alle barna som har bodd der inne), og siluetten din blir garantert forbedret. Bare prøv....

Underkjolene er super under tettsittende kjoler, da de skjuler denne forbaska strømpebuksestrikken. Kjolen sitter garantert som et skudd :))

5 kommentarer

Kristine

18.09.2011 kl.17:26

Så flink du e Line..herre e dame som veit ka hu holder på me..alltid like fin sjøl og virkelig øye for morgendagens looks uansett alder:))) det berømte vippepunktet når en nærme sæ en bestemt alder; ka e "stylish"og ka e "trashy"..herre kan Line..<3

Line Solbakken

18.09.2011 kl.18:03

Kristine: Takk takk Kristine, du må rætte på mæ om æ e heilt på bærtur :)) Herre va kjæmpeart jo..håpe nån får bruk for det :))

Dan

18.09.2011 kl.21:19

...strålende!! kanskje de blir noen tips for oss menn i vår beste alder også?????

camillatskanoy

26.10.2011 kl.22:11

du er en flink blogger!

classifythis

26.10.2011 kl.22:29

Wish upon a jar har jeg selv testet og skrevet et innlegg om. Var ikke helt den store wow opplevelsen for meg heller, byttet tilbake til mine faste kremer etter under 21 dager da jeg ikke følte denne gjorde så mye for huden min som jeg trengte, hehe ;) Veldig fint design på den da.

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits