18.sep.2011

Hei...

Jeg heter Line og er en dame på snart 40, som prøver å bruke denne bloggen som hobby, for noe jeg brenner for. Nemlig: gjør det beste ut av deg selv.

Har ikke kommet i 40 års krisa, men vil bare dele mine erfaringer iht mote og skjønnhet, med dere der ute som føler dere trenger det. Er i grunnen litt skummelt, siden janteloven er så sterk, men jeg bare hiver meg uti det. Blir sikkert noen startvansker, men pytt pytt....

Jeg er også av den oppfatning av at vi damer, egentlig er veldig opptatt av å ta oss bra ut, men vi vil helst ha kjappe løsninger. Og jeg skal prøve å dele mine tips med dere her inne.

Men husk for all del:  jeg har IKKE rett i alt jeg gjør, kanskje gjør jeg det "feil"  ifg proffene, men dette er rett og slett hvordan JEG ville gjort ting.

Har begynnt på studie, for kanskje først og fremst å bruke det til hobby, men etter at jeg er ferdig, kan jeg kanskje stå igjen med tittelen: STYLIST eller MOTEKONSULENT......det er drømmen.

4 kommentarer

Sofie

18.09.2011 kl.16:37

Det er jo hyggelig! Lykke til med bloggen :)

Line Solbakken

18.09.2011 kl.16:40

Sofie: Tusen takk Sofie...håper det er marked for det her inne :))

Anne Grete

19.09.2011 kl.18:19

Flott Line! Jeg har lest alt så langt og gleder meg til det kommer mer. Håper janteloven holder seg langt borte :-)

Regner med du vil dine følgere skal spre det gode budskap, i så fall fint om du lager muligheten for oss til å spre innleggene dine på twitter i tillegg til facebook - der når i alle fall jeg mange. (Men jeg kan spre det der med copy-paste også)

Lykke til med bloggen og utdannelsen!

Anne Grete:

19.09.2011 kl.19:13

Tusen takk for kjempekoselig tilbakemelding. Ja jeg håper denne janteloven skygger banen jeg også, men jeg har bestemt meg for ikke å bry meg uansett jeg da.

Spre ivei du, veldig bra. Twitter har jeg ikke så du får spre det med Copy-paste...suuuuuupert det :))) Kommer flere innlegg etterhver ja...har planer :))

Skriv en ny kommentar

Line Solbakken

Line Solbakken

40, Stjørdal

Utdanner meg som stylist/personlig shopper, og er her for å gi tips til dere som er usikker på sminke, mote og stil..... Jeg kan leies inn som personlig shopper om du ønsker. E-post: line.solbakken@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits